У школі запланували ремонт на 280 тисяч

0
Відділ освіти Ірпінської міської ради проінформував редакцію про те, що цього року за рахунок бюджету утеплять одне крило 18 школи та замінять частково вікна.
.

Про проблеми з дахом школи нове керівництво відділу освіти знає й обіцяє його вирішити впродовж кількох найближчих років.

“Питання знаємо. Треба десь півтора мільйони. Це останній освітній заклад (у Приірпінні – прим. ред.), який не має шатрового даху. За два роки будемо намагатися вирішити,” – пояснює новопризначений начальник відділу освіти Ярослав Маляренко.

Нагадаємо, що восени дах школи не витримав випробування дощем й з деяких класів дирекція вимушена була переводити школярів в інші аудиторії.

Батьки висловлювали побювання, що з потеплінням навесні подібна ситуація може трапитися знову.

Нагадаємо, що депутат Сергій Черніков після засідання комісії регламенту та депутатської етики, на якому готували проект регламенту, визнав, що була проведена серйозна робота членом комісії освіти, культури, молоді та спорту, та пообіцяв, що в знак подяки навесні вирішить проблему з протіканням даху школи.

Tagged with: , ,

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539