Фінал “Коцюбинське запалює зірки” у суботу о 12:00

0

Після фінального концерту відбудеться за адресою місто Київ вул. Берковецька 6в (2 поверх будівельного гіпермаркету, що на в’їзді в селище Коцюбинське).

Захід за попередніми підрахунками організаторів триватиме впродовж двох годин і в ньому візьмуть участь близько 30 чоловік.

“Ми хочемо, щоб фіналісти продемонстрували не лише здібності до вокального співу, хореографії, виконавської майстерності, а щоб показали різні сторони свого таланту, творчо підготували свої фінальні виступи. Критерії оцінювання фінальних виступів: майстерність, оригінальність, креативність, індивідуальність,” – розповідає редакції Людмила Антоненко, директор будинку культури селища.

Після короткої перерви комісія суддів виголосить свій вердикт. Організатори запевняють, що всі фіналісти будуть відзначені дипломами. Якими будуть призи не розголошують і досі – зберігають інтригу.

Нагадаємо, що у квітні в будинку культури відбувся кастинг талантів, в якому взяли участь з Коцюбинскього, Гостомеля, Ворзеля, Бучі, Ірпеня та інших населених пунктів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539