Голова Коцюбинського каже, що ліс ділили законно

12

Лапша быстрого приготовления

Селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський заявляє, що землю в лісі Коцюбинського виділяли законно, і що депутати селищної ради не причетні до вирубки дерев.

Про це він сказав у коментарі “Українській правді. Київ”, коментуючи заяву президента, який пообіцяв захистити ліс.

“Я підтримую слова президента, що ліс не вирубувався і вирубуватися не буде. Якщо ліс і вирубують, то це робиться Святошинським лісопарковим господарством. Рішення про виділення землі було прийняте у 2008 році. За ці 4 роки і Генеральна прокуратура і прокуратури всіх рівнів, і правоохоронні органи перепровіряли всі документи і сьогодні пере провіряють. І все законно. Якщо так захотілося депутату селищної ради (Ірині Федорів звертатися до президента – Ред.), яка відстоює не інтереси громади, а інтереси особисті, то хай це буде на її совісті”, – сказав Садовський.

Він ще раз наголосив, що виділення землі в лісі було законним, а про депутата Федорів пообіцяв поговорити на сесії селищної ради.

“Ми зберемо екстрену сесію Коцюбинської селищної ради і будемо розмовляти з приводу заяв депутата Ірини Федорів”, – сказав він.

“Яких заходів вживати до цього депутата вирішить депутатський корпус. Я думаю, що підтримки на її стороні немає. По лісу були громадські обговорення. Тричі. На них збиралася не одна тисяча народу, і всі підтримують рішення, які приймає Коцюбинська рада”, – сказав Садовський.

Він наголосив, що відстоюю інтереси громади і буде це робити надалі.

“Інтересом громади в першу чергу є цілісність територіальна і збережені історичні межі селища. Ми доказували в судах не одної інстанції, що наше діло праве, що ми на правильному шляху, що Коцюбинське належатиме Київський області”, – сказав голова селища.

На зауваження кореспондента, що Коцюбинське й так належить області, Садовський сказав: “Ідуть такі розмови і депутат Федорів теж, ймовірно, хоче, щоб Коцюбинське стало Києвом”.

Водночас Федорів у коментарі “Українській правді. Київ” наголосила, що прокуратура дійсно перевіряла вказані земельні рішення Коцюбинської селищної ради, і за результатами перевірки винесла протести прокурора, однак рада їх відхилила наприкінці лютого цього року.

“Тому прокуратура і подала позови до суду. Нині ці справи слухаються в судах”, – сказала депутат.

Як відомо, раніше журналіст телеканалу СТБ та депутат селищної ради Коцюбинського Ірина Федорів завернулася до президента і попросила його втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо лісу, коли рада Коцюбинського самовільно оголосила ліс своєю територією і почала ділити його під забудову.

За матеріалами УП.

Tagged with: ,

12 коментарів

  1. chrysolite 26 Травня 2011 at 12:39

    Як любить пан Садовський,Черніков і вся інша чернота все перекручувати, називати нормальних людей із активною життевою позицією лжепатріотами!))
    У чому лжепатріоти,у тому,що хочемо жити в екологічно чистій зоні,наскільки це правда можливо після Чорнобиля,чи може вони не не знають ,що відбувається у Японії. Ми 2,5 роки намагаємось протистояти протиправним діям С.Р. у смт. Коцюбинське. Якби все було законно,то громадські слухання проводили б до дерибану,а не після наших вимог,і запрошували на ці слухання у будні дні не лише пенсіонерів,чи працівників садочків,лікарень та інших місцевих контор,а ще й інших приблизно тисяч 12 душ, окрім того чого б це прокуратура висувала протести проти рішень С.Р.. і можна багато чого писати що було за 2,5 роки( багато з того,що відбувалось за цей проміжок часу є на сайті).І натравлювання громади селища на нормальних порядних людей-це було передбачено нами на 100%.
    Більшість депутатів підтримують Садовського,бо потрібно відробляти зароблене!!!!
    А ті пенсіонери,котрим пан Ковтач вішає лапшу разом із Садовським і тим людям,кому потрібно дійсно виділити житло,котрі стоїть багато років на черзі——ніхто нічого не надасть нажаль….. Бо весь абсолютно дерибан-це МЕГААФЕРА на дуже високому рівні влади…..(
    Із власного досвіду спілкування із С.Р. можу сказати так: є сметана та сир,а є сметанковий та сирний продукт….(так і С.Р. видає за бажене зовсім не те,що є насправді!!!!!!!!!!!!

  2. Ростислав 26 Травня 2011 at 12:59

    Мне вот просто интересно- это Садовский такой бурый и наглый или Янукович наивный? Не так давно Черновецкий с Довгим ту же лапшу вешали на уши киевлянам и где они теперь? Жаль что ПОКА не в тюрьме… А Федорив – молодчинка и ни какие депутатские судилища в стиле 37-го года теперь не пройдут! Вроде ж Садовский молодой и нормальный бизнесмен, а несет чушь в стиле комуняки 37-го года. Смешно.

  3. Винни 26 Травня 2011 at 13:48

    “А ще й інших приблизно тисяч 12 душ” – насмешили))))))))))))) Был я на митинге в защиту леса, когда приезжала “Свобода” и плевали на фото Януковича (кстати, Ирина, почему не рассказали про этот казус с Вашим участии президенту?)))))))))))), так там реальных жителей было как раз человек 15 пенсионеров (хотя рядом на рынке в выходной было много народу)))))))))). Так что делите на тысячу))))))))) Видел и колличество участвующих в субботнике под руководством Ирины Федорив людей, тоже надо делить на тысячу))))))))))))))) Вас поддерживают только несколько десятков жителей недавно построенных девятиэтажек, которым хочется около дома готовить шашлычок.
    Вот такая общекоцюбинская “поддержка”…

    • Ірина Федорів 26 Травня 2011 at 14:25

      Шановний сусід Вінні, я на акції політичних партій НІКОЛИ не ходила і не ходжу як учасник.

      Навіть у 2004 році була в двох наметових містечках без жодної символіки. Журналісти аполітичні. Ми працюємо на об’єктивність. Якщо ми на акції – то задля висвітлення.

      Я знаю, про яку Ви акцію говорите. Там були ворота, які мастили дьогтем та кілька телекамер (Ут-1 та 1+1). Є відео. В той день я була в іншому населеному пункті.

      Але якби була в селищі – прийшла б задля висвітлення події.

      У Вас багата фантазія 🙂 Але Ви можете поділитися з Президентом своїми роздумами 🙂 можете навіть дати йому фото чи відео, де я беру участь в цій акції й висвітлити мої діяння. 🙂 Я сама з радістю подивлюсь.

      Вам раджу ходити на суботники, бо у Вас, очевидно, є діти. Подумайте над тим, що закладати в їхню систему цінностей.

      • 666 9 Серпня 2011 at 11:15

        Ірино я повністю розділяю Ваші погляди стосовно лісу, але боюся, що Ваша активність за спасіння “Київського лісу” зумовлена тим, що Ви не встигли прийняти участь в так названому “дерибані” і як тільки місцева влада знайде для Вас “лакомий шматок” всі старання закінчаться і Ви з гордісю будете відстоювати інтереси корумпованої влади. А Ваша журналістська діяльність всього навсього інструмент до “деребану”, який Ви, як депутат Коцюбинської селищної ради, не можете та і не хочете пропустить. PS: надіюсь що це не так, але за всю незалежну історію України ні одне принципове питання, яке стосувалося корумпованої влади не було вирішено, а таких як Ви Ірино називають “карманними” представниками СМІ для формування та направлення в потрібному руслі громадської думки населення!

  4. ЗМІЯ 26 Травня 2011 at 14:49

    Краще хай Коцюбинське приєднають до Києва, можливо вирішиться проблема з траспортом (набридло їздити на роботу в старих смердючих автобусах), а також зменшиться ціна на квартплату, принаймі наблизимось до тарифів Києва.

  5. Сашко 26 Травня 2011 at 16:03

    Винни не суфлируйте за черникоффа и борыму, надоело уже! Вор должен сидеть в тюрьме!!! так что сушите сухари.., и приффет садовскому(если он еще не в бегах)

    • Депутат Черников 26 Травня 2011 at 22:25

      О, Полиграф Полиграфычу снова дали клавиатуру в руки. И он снова вышел из тени. Сейчас начнет примазываться к чужой славе: а мы их душили, душили. И свой лобный юмор станет проявлять.
      Что тут поделаешь, близорукость и узколобость батенька. Дальше своего носа ведь не видит шельмец.

  6. Avrora 26 Травня 2011 at 16:58

    Ирина, пожалуйста, сообщите когда будет, так называемая, экстренная сессия! ))) Уж очень хочется поприсутствовать ) и посмотреть в глаза этим людям (?).
    И еще, неплохо было бы опубликовывать на сайте, где-то за неделю, даты всех сессий, может если бы на них присутствовала общественность, все происходило бы по другому?

    • fedor100 26 Травня 2011 at 19:11

      Дати сесій редакція опубліковує одразу ж, як тільки це стає відомо депутатам.

  7. Сашко 27 Травня 2011 at 19:30

    депутат черникофф- какой вы , право, нервный, я не могу!!! Но *** то жым-жым, по ночам? Бессонные ночи! …придут, не придут? Вздрагивание от света фар и скрипа тормозов ..? Сушите сухари, любезный!!!

    Коментар був відредагований.

  8. з вулиці Шевченка 31 Травня 2011 at 08:38

    здається все банальніше:треба Чернікову відробляби перед Садовським клаптик лісу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539