Університет Мельника замовив на 9 мільйонів проектну документацію

0

Народный депутат Украины, ректор Государственной Академии

Національний університет Державної податкової служби уклав угоду з ТОВ “КС- інжиніринг” на проектні роботи по реконструкції гуртожитку з будівництвом центру дозвілля.

Про це повідомляється в “Віснику державних закупівель”, пишуть“Наші гроші”.

Вартість угоди склала 8,91 мільйони гривень. До кінця 2013 року потрібно виконати двостадійне проектування – “Проект” та “Робочу документацію”.

Податковий університет, очолюваний народним депутатом шостого скликання від Партії регіонів Петром Мельником, хоче провести другу чергу реконструкції гуртожитку №1.

Заплановано перепланування приміщень, ремонт покрівлі, обладнання місць для куріння, переобладнання сантехнічних вузлів, встановлення на кухнях електроплит, заміну інженерних мереж.

Також планується будівництво 5-поверхового центру дозвілля з універсальним концертно-танцювальним залом на 1000 місць і лекційно–інформаційними залами загальною площею 1500 кв.м. на 1-3 поверхах прибудови до центру дозвілля.

Для центру має бути зведено автостоянку на 122 машиномісця. Площа забудови становить 0,59 га, загальна площа всіх приміщень становитиме понад 15 тис кв.м.

Засновником ТОВ “КС-інжиніринг” є Євген Зубач, раніше відомий як заступник директора Інституту “Київцивільпроект”. Єдиним конкурентом на тендері було ПАТ “Київське спеціалізоване ремонтно-будівельне товариство”, основними акціонерами якого є Олександр Мельник та син нардепа Максим Мельник.

Різниця в пропозиціях склала 0,3%. За останні три роки університет податкової замовив будівельні роботи на загальну суму 315,71 мільйони гривень.

Джерело: УП.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539