Павленко звернувся до залізничників щодо побудови підземного переходу поблизу школи

5

/Files/images/30_1.jpg

Уповноважений Адміністрації Президента України з прав дитини Юрій Павленко повідомив редакцію про те, що відправив звернення до начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина.

“Я направив звернення й говорив особисто. Він не знав, що у вашому селищі існує така проблема й пообіцяв відрядити комісію найближчим часом,” – розповідає Юрій Павленко редакції Сайту громади селища.

Нагадаємо, що під час нещодавнього візиту Юрія Павленка у селище, окрім скандальних питань щодо фінансування й скорочення в музичній школі набору учнів, батьки озвучили проблему безпеки дітей у селищі через відсутність підземного переходу. Тоді уповноважений з прав дітей пообіцяв втрутитися в вирішення цього питання і допомогти.

Юрій Павленко пообіцяв редакції, що батьки матимуть змогу бути присутніми під час роботи комісії на місці задля обговорення шляхів вирішення цієї проблеми.

Редакція наводить копію тексту звернення Уповноважений Адміністрації Президента України (оригінал на бланку надісланий Олексію Кривопішину):

5 коментарів

  1. Александр 13 Лютого 2013 at 19:06

    А парочке Садовский – Евстфеев тяжело было поставить вопрос ребром перед Укрзализныцей? Интересно, какая цена вопроса? Неужто соорудить подземку так хлопотно и дорого? В Киеве на проспекте Победы такие переходы через каждые 300 метров.

  2. Житель 14 Лютого 2013 at 08:04

    Ответ Укрзалізниці будет, или что достаточно недавно как-то отремонтированого моста (покажуть отчет о работах, но не скажуть, что мост шатается от ветра) , или не найдут тех. возможности (типа мешают постройки, комуникации и т.д). Короче все будут в шоколаде: Павленко поработал, Укрзалізниця ничем не обязана, местная администрация тихонько наблюдала.

  3. Молодая мама 15 Лютого 2013 at 15:51

    А я наивно надеюсь, что переход будет ))))

  4. Сашко 15 Лютого 2013 at 21:49

    Какой такой переход? Ашотика гендель кто подвинет? Ведь это столовка для местных крахоборов.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539