Лідер ірпінських “регіоналів” не вірить в перспективу власної партії

0

Голова Ірпінської міської організації Партії регіонів Ігор Борзило не вірить в перспективу власної партії і прогнозує подальше падіння рейтингу ПР в Ірпіні.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті “Західне передмістя Києва”.

Будь-яка партія буває на піку популярності або йде на спад. Партія регіонів ніколи не користувалася популярністю в Ірпені. Також у провладної партії є проблеми, бо люди завжди критикують тих, хто при владі, – заявляє Ігор Борзило в інтерв’ю ЗМІ.

На думку лідера Ірпінських регіоналів створення більшості в Ірпінській дарі Партії регіонів та УДАРу пов’язане з тим, що чисельність фракції ПР в Ірпінській раді за останній час скоротилась з 24 до 17 депутатів.

“Після того як пішли депутати з Партії регіонів, склалася ситуація, коли могла б бути рада бездіяльна, а нам потрібно, щоб місто працювало,” – підкреслив чиновник.

Нагадаємо, що в Коцюбинській селищній раді членами Партії регіонів є селищний голова Вадим Садовський, секретар ради Олександр Ковтач, депутати Ігор Рожанський, Віктор Боримський та Сергій Бєлов.

За матеріалами Цензор.НЕТ

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539