Альтернативна комунальна служба та безкоштовний проїзд у маршрутках для пенсіонерів

2

У Приірпінні поширили листівки, які інформують про діяльність нової комунальної служби. Працівники цієї служби покликані усунути сантехнічні проблеми чи  проводять столярні роботи для соціально незахищених верств населення.

Зателефонувати в службу можна за номером +38 (067) 44-285-11 і контактною особою вказана Ірина.

Редакція Сайту громади селища кілька разів намагалась набрати службу, щоб поцікавитись про особливості роботи.

На дзвінок зрештою відповів Михайло:

“Звертаються люди більш похилого віку, ветерани, інваліди. Просять забор перенести, кран закрутити, щоб не тік. Взагалі викликати нас можуть всі, відгукуємось на всі заявки. Але якщо люди фізично здорові й забезпечені й вирішили, так би мовити, “на халяву”, собі щось зробити, то ми відмовляємо.”

“Таких випадків було десь 2-3 за рік. Ми функціонуємо вже десь рік. Машина поки що в нас одна. Приїжджає в день виклику. Охоплюємо Ірпінь, Коцюбинське, Гостомель, Ворзель,” – додає оператор Михайло.

За цим же номером проводять запис пенсіонерів, лікарів, працівників закладів освіти та культури, інвалідів І групи, інвалідів по зору, дітей-сиріт, інвалідів з дитинства, учасників бойових дій, Великої Вітчизняної війни, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій, громадян, які постраждали в наслідок Чорноюбильської катастрофи І категорії на проект “Від міста до міста!”, яким передбачено для цих людей безкоштовний проїзд Ірпенем (маршрут № 6), з Ірпеня до Гостомеля (№20) і з Ірпеня до Романівки.

Багаторазовий проїзний квиток можна отримати у громадській приймальні ГО “Нові обличчя” за адресою м. Ірпінь, вул. Комсомольська, 33. При собі треба мати копії документів (пенсійного посвідчення, наказу про призначення на посаду – для лікарів, педагогів та працівників культури тощо).

З початку року було видано понад 400 таких квитки, за якими звернулись переважно пенсіонери.

У публікації газети “Рідна Київщина”, яка й повідомляє про цю ініціативу, йдеться про те, що через сніжну зиму й погодні умови машини збивались з графіку чи виходили з ладу, але зараз, переконують, маршрутки будуть ходитимуть регулярно.

2 коментарі

  1. Наталья 18 Квітня 2013 at 19:03

    Все это будет в Коцюбинском? Киевсовет утвердил детальный план территории комплексной застройки Bionic Hill. За соответствующее решение проголосовали 82 депутата Киевсовета, передает корреспондент РБК-Украина.

    На заседании Киевсовета первый вице-президент инновационного технопарка Bionic Hill Виктор Галасюк сообщил, что на сегодняшний день уже полностью разработана проектно-сметная документация проекта.

    “На сегодняшний день разработана вся проектно-сметная документация проекта, она прошла одобрение и получила позитивную оценку экспертизы. В том числе проанализирован экологический вопрос, произведена оценка воздействия на окружающую среду”, – отметил Галасюк.

    По его словам, первая очередь строительства будет стоить 100 млн долл., а весь комплекс – 8 млрд грн.

    В первой очереди проекта планируется построить офисы для хай-тек компаний, учебно-исследовательский центр, библиотеку, жилье для работников, и базовую, социальную и спортивную инфраструктуру.

    В целом проект предусматривает создание 35 тыс. рабочих мест в области коммуникаций, энергообеспечения и высоких технологий, а также строительство жилья для 12 тыс. жителей, школу на 33 класса, 3 детских сада, поликлиническую амбулаторию на 700 посещений в день, университет на 10 тыс. кв. м, общежития для молодежи, школа искусств, заведения общественного питания, торговые заведения продовольственных и непродовольственных товаров, предприятия бытового обслуживания, филиал отделения “Ощадбанка”, административный комплекс с шоу-румом, отель на 165 номеров, фитнесцентр, паркинг на 750 авто, и др.

    Строительство центра Bionic Hill предусмотрено стратегией развития Киева на период до 2025 г., которая разработана для Киевской горгосадминистрации на безвозмездной основе фондом “Эффективное управление”.

  2. партизанка Зоя 4 Травня 2013 at 00:18

    …”бойтесь данайцев, дары приносящих”! С древнейших времен слова звучали как призыв к бдительности, к настороженности, против лести, лицемерных подарков и всякого фальшивого заискивания. Карплюк главный забудовнык Ирпеня. Застроив Бучу, он переметнулся в Ирпень, а теперь и в Коцюбинское! Помните что он с Эвстифеевым поставил зеленый забор в лесу напротив 18 школы! Он и сейчас имеет акты на украденную у громады землю.

    IP: 92.49.242.2**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539