Як пройшов прийом громадян нардепом Кутовим

3

Загалом на прийом громадян прийшло понад 10-ро людей.

“Є реальні проблеми, як скрізь в окрузі. Але є населені пункти, де приходить на прийом до 5 людей, де місцева влада працює більш ефективно й вирішує проблеми громади, а є такі, де наявні серйозні проблеми в ефективності роботи місцевого самоврядування. У таких населених пунктах приходить на прийом більше людей. Коцюбинське я відніс би до другого типу населених пунктів. Тут всім є над чим працювати,” – розповідає свої враження народний депутат Вячеслав Кутовий.

Депутату не сподобалось приміщення, яке виділили для його приймальні тим, що людям, які приходять на прийом, фактично немає де стояти.

“ Ну, поки ще літо, то можна почекати в парку, а от що буде, коли почнеться зима й холод.  Селищний голова міг надати для громади кращу приймальню й не створювати людям таких незручностей,” – пояснює народний депутат Кутовий.

Свою приймальню народний депутат, якому спершу відмовили в приміщенні, ділить з двома громадськими організаціями.

Щодо прийому громадян, то депутат зокрема відзначив, що приходили і представники громади, які проти забудови лісу, й покупці, які вже мають ділянки в лісі. Останні питали, чи можна їм вже будуватись.

“Ці питання треба щоб влада вирішувала й долучалась прокуратура,”- зазначив народний депутат.

Вячеслав Кутовий також зауважив, що представники громади селища приходили щодо питань несправедливих тарифів на опалення та гарячу воду, стосовно відсутності зали для тренувань дзюдоїстів та щодо інших питань.

“Є над чим працювати. Будемо вивчати проблеми та вирішувати їх,” – резюмує народний депутат після прийому громадян в селищі Коцюбинське.

На прийом громадян приходили також і для того, щоб вирішити питання з виробництвом труб на меблевій фабриці.

“Я віддала звернення щодо відкриття виробництва труб на меблевій фабриці. З’ясувалось,  що помічники народного депутата вже знають цю проблему, вивчають деталі й будуть вживти відповідних заходів,” – розповідає Віра, мешканка Лісової.

“Ми не дамо ставити під загрозу здоров’я наших дітей. Якщо буде треба – організуємо масовий збір підписів,” – додає коцюбинчанка.

Очільники громадських регіональних організацій прийшли на прийом, щоб запропонувати народному депутату співпрацю.

“Дуже приємно, що відкрилась приймальня народного депутата і що знаходиться вона не на території Коцюбинської селищної ради, а в Будинку культури. Тепер громада не буде залежати від настрою селищного голови або його чиновників і може прийти на зустріч з депутатом та його помічниками у зручний для громади час. Я запропонував народному депутату Вячеславу Кутовому співпрацю у форматі команди народного депутата та громадських організацій регіону, які досить ефективно діють в регіоні впродовж останніх років,” – розповідає з якою ініціативою прийшов на прийом громадян Ігор Домбровський, очільник ІР ГО “Самозахист”.

“Кутовий поставився з розумінням і підтвердив готовність до такої співпраці не лише в Коцюбинському, але й в усьому Приірпінні. Думаю, що така співпраця може бути корисною і результативною для громади,” – додає Домбровський.

Свої звернення коцюбинчани подавали і щодо таких питань, як черги на соціальне житло для інвалідів та ремонту вулиці Робітничої.

Громадська організація “За Батьківщину” звернулася з проханнями витребувати інформацію з селищної ради.

Під час прийому громадян народним депутатом до приймальні заходив Володимир Карплюк – очільник партії “Нові обличчя”.

“У цьому приміщенні розташована не лише громадська приймальня депутата, а й громадські приймальні двох інших організацій – “Громадської ради Коцюбинського” (очолює член виконкому Богдан Слюсаренко – прим. ред.) та “Нових облич”. Оскільки, коли я приїхав в приймальню, прийом вів народний депутат по цьому округу, ми з ним обговорили питання пов’язані з фінансуванням ФК “Біличанка”, – розповідає про що розмовляв з народним депутатом Володимир Карплюк.

"Біличанка" вшосте поспіль виграє чемпіонат України з футзалу - изображение 1

“Нові обличчя” підтримують футбольний клуб в рамках проведення внутрішніх чемпіонатів, а от питання підтримки участі “Біличанки” у зовнішніх чемпіонатах залишається для клубу актуальним. Саме тому з народним депутатом ми обговорювали питання пошуку спонсорів для футбольного клубу,” – додає Карплюк.

Помічник народного депутата Олексій Туровський запевнив, що всі звернення вже систематизовані й зараз іде вивчення проблемних питань, які хвилюють громаду.

“Сподіваюсь, найближчим часом в більшості питань ми повідомимо тих, хто звертався до народного депутата про результати розгляду їхніх звернень. У більш складних випадках, таких як тарифи та питання з забудовою в лісі, ми будемо намагатись якнайшвидше надати проміжну інформацію для громади,” – обіцяє Туровський.

3 коментарі

  1. Мария 30 Травня 2013 at 15:25

    Это тот Карплюк который поставил забор в лесу и имеет акты на земельные участки? Его “помощь” Коцюбинской громаде может стоить леса, а помощь “Беличанке” что будет стоить команде?

    95.158.3.1**

  2. Сергей 30 Травня 2013 at 20:04

    Где вы видели эти заборы и уверенны, что это – Карплюка? Вообще-то он помогает очень многим, и в большем случае об этом мало кто знает. Есть люди, которые выжили благодаря помощи Карплюка, попав в критическую ситуацию. Лишь бы критиковать кого-то.

    95.158.61.1**

  3. ЖЛОБ 6 Червня 2013 at 17:04

    Вітаю нашого народного депутата з вірним рішенням – виходом з об”єднаної опозиції.Ласкаво просимо до Партії Регіонів.

    195.5.126.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539