За три роки сайт переглянули близько 50000 відвідувачів

0

Сайт громади селища Коцюбинське заснували в червні 2010 року, але системно наповнення сайту розпочалось з жовтня 2010 року.

За цей час сайт відвідало близько 50 тисяч унікальних відвідувачів.

Для порівняння за березень-травень 2012 року сайт відвідало близько 4,5 тисяч унікальних відвідувачів, за той самий проміжок часу у 2013 році кількість унікальних відвідувачів зросла майже вдвічі.

Більшість переглядів відбувається з ІР-адрес міста Києва. Аналітики це пояснюють тим, що значна частина мешканців селища працює в столиці.

Окрім мешканців Київщини, на сайт заходить певна кількість відвідувачів, що мешкають на Дніпропетровщині, Львівщині, у Харківській області та інших областях України.

За останні два роки в сайту з’явилось понад 10 авторів-дописувачів. У 2013 році з’явились колумністи, які висвітлюють події в Ірпені та Гостомелі.

Редакція вдячна всім читачам за те, що Ви цікавитесь подіями регіону.

До третьої річниці редакція прийняла рішення змінити дизайн сайту громади селища й покращити зручність користування рубриками сайту.

Сайт громади селища має свою сторінку у соціальній мережі Facebook. Всі охочі можуть приєднатися й отримувати в соціальній мережі оновлений контент сайту фактично одразу після того, як він з’явиться на сайті.

Мета редакції сайту висвітлювати найбільш значущі проблеми регіону й згуртувати громаду селища Коцюбинське та всього Приірпіння.

З моменту заснування сайту, який коцюбинчани створили для того, щоб зробити гласним дерибан лісу селищною радою Коцюбинського, редакція працює над розширенням кола тем, які з’являються на сайті. Саме тому ми запрошуємо всіх читачів до співпраці. Свої статті, фотографії, відео Ви можете надсилати на пошту pigmaliones # gmail . com. Бажано разом з матеріалом для оформлення авторської колонки надсилати фото автора.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539