На Мельника одягнуть браслет

0

Після вироку суду, який ухвалив для Мельника запобіжну міру у вигляді домашнього арешту, на одіозного “регіонала” Петра Мельника вдягнуть браслет.

“Петро Мельник повинен носити браслет, поки не закінчиться термін домашнього арешту. Але … ми не знаємо, що з ним може трапитися в найближчий час … Слідство може пройти швидше або його стан здоров’я погіршиться, і браслет доведеться зняти”, – каже захисник підсудного Олексій Назаренко.

З суботи увага ЗМІ до судових засідань за участю ректора податкової академії була прикута фактично щодня.

“Оскільки суд призначив Мельнику запобіжний захід у вигляді арешту за адресою, де мешкає його сестра – очільниця земельної комісії Ірпінської ради, то ми туди сьогодні навідались, поспілкуватись  сусідами,” – розповідає Ігор Домбровський, голова громадської організації “Самозахист”.

У будинку сестри Мельника, як з’ясувалось, не було.

“Тому ми навідались до лікарні. Там він і лежить в 11 палаті. Палата VIP – лежить сам. Має телевізор. З палати, коли ми приїхали виходила його секретарка Анжеліка Кифорак з невідомим нам чоловіком. Вони поїхали з лікарні на дорогій ауді. Внизу ми не помітили жодних людей в цивільному чи в формі, які б забезпечували б стеження ззовні,” – додає Домбровський.

Лікарі КП Ірпінська міська лікарня стан здоров’я Мельника не коментують, посилаючись на заборону адміністрації лікарні.

У п’ятницю ввечері, 2 серпня, Петро Мельник переїхав з Ірпінської міської лікарні під домашній арешт на вулицю Озерну в м. Ірпінь на обійстя його сестри Олени Мельник – голови комісії земельних відносин, лісових та природоохоронних питань Ірпінської міськради.

За повідомленням джерел Сайту громади Приірпіння, сьогодні, 3 серпня, Петро Мельник весь день перебував у будинку сестри. У другій половині дня його провідав на чорному Лексусі секретар Ірпінської міської ради Олег Білецький (депутат міськради від ПР).

Нагадаємо, що наприкінці липня затриманий вимагав і отримав від двох громадян України хабар у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, в якому він працював.

Під час обшуку в кабінеті у підозрюваного знайшли 30 тисяч доларів.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539