Мельник втік до доньки у США (ФОТО родини)

0

Поліцейські США встановили місце перебування регіонала-утікача. Джерела редакції в правоохоронних органах повідомляють, що він перебуває поблизу Каліфорнії там, де мешкає його перша дружина Алла разом із донькою.

“У ЗМІ повідомили, що Мельника затримали. У нас немає такої інформації. Можемо зараз сказати одне. Американські поліцейські повідомили Інтерпол про місце перебування Петра Мельника. За нашими даними це сталось два дні тому, а не у середині серпня, як зазначають деякі ЗМІ. Мельника не затримують, бо у них це за даних умов непередбачено. Мельнику зараз мають, згідно з процедурою, анулювати візу й тоді, коли це зроблять, він, перебуваючи у США вже без візи, буде нелегалом. Це стане порушенням американського законодавства. Тоді його мають затримати,” – пояснює джерело.

“У нас з США немає домовленостей про екстрадицію. Але деякі важелі впливу є і ми їх будемо застосовувати,” – додає джерело.

Скандальновідомого Петра Мельника може чекати доля екс-прем’єра Павла Лазаренка й він, якщо його визнають винним, може відбувати покарання не в українській, а в американській в’язниці.

“Першу дружину екс-ректора податкової академії звати Алла. Вони познайомились 30 років тому. У них народилась донька Альона, якій зараз близько 30 років,” – розповідає про родинну історію Мельників, ірпінець Богдан.

Так виглядала Ала Мельник, коли познайомилась з чоловіком.

“Колись комсомольський друг Петра Володимировича, прізвище якого Земляний, підтягував Аллу, дружину Мельника, у знанні англійської мови. Так вони так потоваришували, що у них закрутився роман і народився син. Земляний забрав Аллу і вони виїхали років 20 тому до США. Альону забрали з собою. Вона потім вийшла заміж за француза. У Алли з Петром Володимировичем залишились товариські стосунки,” – додає Богдан.

Тодішні колеги Мельника по комсомолу, стверджують, що причиною розриву з першою дружиною Аллою стала невірність самого Петра Мельника. Саме це, за словами колег, спонукало дружину на другий шлюб із Земляним.

Зараз подружжя Земляних живе в Сан-Дієго і виховує своїх дітей.

Доньку Мельника Земляний виховує як рідну й називає донькою. Син Земляного і донька Петра Мельника разом відпочивають на Гаваях.

Саме ж подружжя Али Земляної своє дозвілля проводить на лижварських курортах.

На новий рік до родини завітав зять Ватеа Бунтон.

Мати Ватеа Бунтона теж навідувала сімейство. (На фото друга ліворуч – стоїть між Альоною Мельник та сином Ватеа)

У 2008 році Мельник став тестем.

Донька ж принаймні в соцмережах залишила за собою прізвище тата і стала Альоною Бунтон-Мельник.

Після весілля, як виявилось, Петро Мельник влаштував до себе зятя на роботу в податкову академію у департамент міжнародної співпраці. Про це йдеться у резюме Ватеа Бунтона, яке розмістили в Інтернеті.

Після переїзду за кордон, за словами мешканців Ірпеня, донька Петра Мельника Альона приїздила і неодноразово навідувати свого батька в Україну. Він теж навідував її у США.

Речник МВС Сергій Бурлаков повідомив редакцію, що міністерство внутрішніх справ не має інформації, яка б підтверджувала факт затримання утікача Мельника.

Редакція сайту громади Приірпіння проводила опитування з-поміж читачів, в якому взяло участь близько 100 респондентів.

34 % опитаних не вірять, що Мельника таки знайдуть. Лише 6 % вірять у те, що “регіонала” дійсно впіймають й він понесе покарання згідно з законом.

Нагадаємо, 27 липня ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції  у власному кабінеті при отриманні хабара.

Суд визначив міру запобіжного заходу – домашній арешт, він став першим в Київській області, на кого одягнули електронний браслет.

У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку. Пізніше з’ясувалось – він вночі нібито перетнув кордон за паспортом брата до Білорусі. Далі джерела в правоохоронних органах стверджували, що він був в Європі.

14 серпня Мельник був оголошений в міжнародний розшук. Днями прокуратура Київської області повідомила про підозру двом службовим особам органів внутрішніх справ у вчинені кримінального правопорушення. Їм інкремінують службову недбалість. Міліцянти за це можуть поплатитись свободою від 2 до 5 років.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539