Мельника виключать з партії: радіо Сан-Дієго поставило втікачеві пісню “Нас не догонят”

0

Рішенням політради Партії регіонів від 18 вересня Петро Мельник більше не входить до керівного партійного органу.

Однопартійці Петра Мельника не поспішають зрікатись регіонала-втікача.

Вони переконують, що відбулася просто ротація, оскільки, окрім Петра Мельника, з політради виключили й інших “регіоналів”, які не отримали цього разу мандат у Верховній Раді України.

“Питання виключення має зовсім іншу мотивацію. Ще нема вироку суду. Виключення – це просто ротація. Виключались і інші члени політради. Питання виключення з партії має вирішувати первинна організація. Можливо, Петро Мельник значиться у ірпінській. Я, наприклад в Черкасах,” – пояснює народний депутат Партії регіонів Володимир Олійник.

У Ірпені кивають на область і кажуть, що чекають лише вказівки згори.

“У нас вертикаль влади. Буде сказано – буде зроблено. Головою партійної організації області є Присяжнюк. Мельник входить до партійної ради області. Там мають виключити, а потім – уже тут.  Ще встигнемо його виключити. Ніхто не говорить, що він святий. Але потрібно підходити з юридичної точки зору. Але спішити не потрібно. Суд вирішить. Ще рано про це говорити,” – резюмує керівник фракції Партії регіонів в Ірпінській міській раді Леонід Грущенко.

Редакція сайту громади Приірпіння зв’язалась телефоном з Анатолієм Присяжнюком.

“Ми його теж виключили. Ще місяць тому, до злочину. Він буде виключений з партії. Я не знаю, коли буде конференція. Задля цього питання спеціально конференцію не будуть скликати. Я думаю це вирішиться за 2 тижні максимум,” – говорить Анатолій Присяжнюк.

Генеральна прокуратура запевнила, що докладе всіх зусиль, аби притягнути Петра мельника до відповідальності.

Але читачі сайту громади Приірпіння не вірять, що Мельника буде покарано.

Оскільки найбільша кількість опитаних читачів сайту громади Приірпіння (34%) переконані, що утікача Петра Мельника правоохоронці навіть не знайдуть, то на прохання читачів редакція сайту звернулася до американської радіохвилі в Сан-Дієго “Radio Volna FM” аби ті поставили для утікача Мельника пісню гурту “Тату” – “Нас не догонят”.

“Передавайте йому привіт в Сан Дієго, де він може перебувати й скажіть, що тут, на Батьківщині в Україні, його з нетерпінням чекають у Міністерстві внутрішніх справ, щоби взяти автограф під повісткою… Загалом, ми всі йому будемо тут раді,” – пише читач Сергій.

“Добре. Спеціально для нього поставимо,” – відповіла редакція Radio Volna FM в Сан-Дієго.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539