Провалена відставка Кабміну: відсутні Кутовий та Москаленко

0

Під час доленосного і провального голосування у ВРУ за відставку Кабміну, де з потрібних 226 голосів набрали лише 186 народні депутати регіону – Вячеслав Кутовий та Ярослав Москаленко були відсутні.

Про це свідчить інформація на сайті ВРУ.

Кутовий був відсутній навіть тоді, коли ВРУ підтримало більшістю голосів пропозицію, аби члени уряду та його очільник Азаров постали перед народними обранцями.

Нардеп Ярослав Москаленко, член Партії регіонів, голосував “за” запрошення прем’єра та членів Кабміну. Але потім кудись подівся.

Редакція Сайту громади Приірпіння очікує на роз’яснення депутатів, які обрали де-факто іденичну позицію у вирішальному голосуванні і не з’явились.

Варто зазначити, Вячеслав Кутовий вийшов з опозиційної фракції. У моніторингу руху Чесно голосування цього нардепа у спірних питаннях найбільше збігаються з голосуванням членів ПР.

Нагадаємо, після побиття учасників мирної акції євромайдану, близько мільйона людей вийшло на майдан проти влади, за якої дають накази бити мирних громадян. На знак протесту з “регіонів” вийшли нардепи Богословська та Жванія. Міські та селищні голови Приірпіння пресі повідомили, що ні про що не знають й продовжують залишатись в партійних лава.

Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк та облрада цілком підтримує офіційний курс держави.

За побиття мирних громадян 4 добу ніхто не відповів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539