Бутерброди для тітушок: працівників КОДА не пускають додому

1

У Київській облдержадміністрації готують відсіч мітингувальникам.

“В облдержадміністрації розводять “тітушатнік”. Присяжнюк, видно, всрався й боїться штурму,” – повідомив редакції на правах анонімності депутат однієї з рад Приірпіння.

Працівникик Центрвиборчкому, який розташований разом з КОДА в одній будівлі, підтверджують наявність чоловіків спортивної статури на першому поверсі будівлі.

“Для того, щоб до будівлі було важче дістатися, двір перед приміщенням КОДА та ЦВК залили водою,” – розповідає один з працівників ЦВК.

Працівники відзначають, що частина “тітушок” є і надворі, і всередині будівлі. Це не лише молодики, а й чоловіки середнього віку.

titushky2

 

В очікуванні тривалої облоги, їжею найманці запаслиля наперед. За попередньою оцінкою, їхня кількість поки не перевищує 100 чоловіків.

Охорона журналістам пояснила, що за наказом голови Київської облдержадміністрації сьогодні пресі в приміщення КОДА – зась. Натомість молодики спортивної статури вільно проходять через турнікети.

titushky

Журналісти не можуть потрапити не лише в обладміністрацію. У блокаді перебувають Центрвиборчком та комітет Верховної Ради України з питань свободи слова, який теж розташований у цій будівлі.

“Тут доволі нездорова атмосфера. Журналістам перебувати тут навіть під прикриттям доволі небезпечно, бо ми самі не знаємо, як себе поведуть “тітушки”, – розповідає один з працівників ЦВК.

Разом з міліціонерами “тітушки” спокійно порушують закон про заборону куріння в громадських місцях. Найманці та міліціонери виходять гуртом з будівлі й на сходах курять цигарки.

ОНОВЛЕНО:

“Тітушки та беркутівці продовжують під’їжджати до будівлі КОДА. Станом на 20 годину їх вже близько 400-сот чоловік”, – говорить член “Уна-Унсо” Ігор Мазур.

Також стало відомо, що працівників КОДА додому не відпускають. Їх змушують робити для тітушок бутерброди.

“Нам наказали готувати бутерброди для бійців і сказали лишатися на роботі – невідомо скільки. Зараз 20.30 – а я ще на роботі, хоча мій робочий день мав закінчитись о 18-00”, – розповідає одна з працівниць КОДА.

Минулого тижня штурм громадянами обладміністрацій відбувся в низьці регіонів країни. Часто міліція била громадян разом із озброєними “тітушками”. Саме вони відловлювали людей після мітингів і добивали на землі.

Ці кадри обурили мешканців Дніпропетровська. У соцмережах користувачі пишуть, що насильства проти власного народу не подарують ані міліції, ані “тітушкам”.

1 Comment

  1. Саша 27 Січня 2014 at 22:56

    Подкинте им что нибудь для “срачки”.Легкая профилактика в этот день им не помешает.Будет время подумать над смыслом жизни.

    94.158.89.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539