Черніков про Борзила: “Бандитская фамилия! Как он меня раздражает!”

0

Borzilo_zbroyaДо початку сесії Коцюбинської селищної ради, яка відбулась у день святого Валентина, місцевий активіст Ігор Домбровський роздав депутатам та працівникам селищної ради журнал “Незалежний аудитор”.

Осоливу увагу депутатів Домбровський як очільник громадської організації “Самозахист” робив на відпочинку депутата облради Вадима Башуна та депутата Ірпінської ради Валерія Пєшого.

“Я хотів, аби селищні депутати таки побачили, як відпочивають ті, для кого вони дерибанили Біличанський ліс. Поки вони скніють в селищі й мріють про кістку у вигляді 15-ти соток, організатори дерибану падають мордою в ікру,” – говорить Домбровський.

Про відпочинок депутатів обласної та Ірпінської рад коцюбинчани читали і обговорювали з великою цікавістю.

zhurnal

До початку сесії тільки й було розмов, що про вакації колег.

ikra_borzilo_alaska

Безробітний депутат Сергій Черніков, повертаючись до “гальорки”, сказав:

“Борзило…Бандитская фамилия! Как он меня раздражает!”

Депутатка Юлія Главацька таку думку колеги-депутата підтримала:

“Так. І виглядає так”.

Варто зазначити, що Юлія Главацька є не лише депутаткою Коцюбинської ради, на сайті Ірпінської міської ради вона ще рік тому значиться як головний спеціаліст відділу організаційної та кадрової роботи Ірпінської ради, де Борзило працює першим другим заступником міського голови.

Після обговорення вирішили таки розпочати сесію.

І для того, аби Черніков не зривав роботу, як це щоразу буває, вигукуючи свої репліки з місця, за пропозицією депутатки Ірини Федорів його одноголосно включили до лічильної комісії.

“Я не буду. Я член регламентной комисии. Права человека нарушены,” – не вгавав юрист-міжнародник Черніков.

(До слова, попри покладені радою зобов’язання, за всю чесію Черніков жодного разу так і не виконав своїх обов’язків й не лічив голоси).

А тим часом навіть під час сесії депутати не випускали журналу з рук.

Депутат Василь Коцеба, як справжній комуніст, узявся читати матеріал “від і до”.

peshyi_ikra_2012

Від журналу, де мова йшла в тому числі й про відпочинок організаторів дерибану Біличанського лісу (якими за метеріалами УП є депутат облради Вадим Башуна та депутат Ірпінської ради Валерій Пєший) відмовилась лише депутатка Євгенія Харченко.

З цього приводу між Домбровським та Харченко почалась жвава дискусія.

“Ви краще б почитали, як відпочивають ті, хто мають в лісі десятки ділянок.В цьому винні і Ви особисто, бо Ви голосували на попередній каденції,” – зазначає Домбровський депутатці.

“Я з Вами не згодна,” – відповіла Харченко.

“Так а Ви спитайте людей! Вони підтримують Ваше голосування по дерибану Коцюбинського лісу? Я сумніваюсь! Коли у Вас звіт та зустірч з виборцями? Я хочу прийти. Запросіть, будь ласка. Мені буде цікаво. Думаю, за всю каденцію звітів не було,” – не вгавав Домбровський.

Харченко, повертаючись на своє місце, кинула у відповідь:

“У кожного своя думка”.

“Ви – депутат. У Вас не може бути в цьому питанні власної думки. Ви маєте виражати думку виборців. Ви представляєте округ,” – наполягав на своєму Домбровський.

Але на це депутатка Харченко вже не відповіла.

Тим часом після сесії по дорозі додому деякі депутати Коцюбинської ради знайшли у поштових скриньках от такого листа від першого другого заступника Ігоря Борзила.

IMG_4495

Тут політик просить Приірпінців дати йому письмову відповідь, що в регіоні треба вирішити першочергово: благоустрій міських парків, встановленя водовідводу, ремонт шкіл, будівництво тротуарів, будівництво нового дитсадка, web-камери на вулиціх і т. д.

Будь-яка поліграфія від політиків, особливо такого характеру, очевидно, свідчить про те, що в адресанта присутні мерські амбіції й за півтора роки є бажання посісти крісло міського голови.

Додатковим аргументом є й поява персонального сайту, який ще перебуває на стадії наповнення.

Редакції сайту громади Приірпіння Борзило пояснив, навіщо розсилає людям листи:

“Збираємо інформацію, що в першу чергу потрібно зробити в Ірпені. Поки я не маю бажання ставати мером. Ірпінь – це моє рідне місто, я тут народився і хочу, щоб тут все було добре. Щодо мерства – ще рано про це говорити”.

Тобто перший другий заступник мера Ірпеня Ігор Борзило не заперечує, що на виборах виставить свою кандидатуру.

Окрім Ірпеня, листи отримали й мешканці інших населених пунктів Приірпіння, які теж беруть участь в голосуванні за кандидатуру міського голови Ірпеня.

Листівки з опитуваннями від Борзила депутати Коцюбинської ради викинули до смітника, а додому понесли журнали, де йдеться про відпочинок і Борзила, і інших депутатів рад.

Кілька сотень таких журналів активісти роздали і мешканцям усього Приірпіння.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539