Найбільші вороги і досі з-поміж нас

2

Автор: Ігор Домбровський

Путін ніколи не буде найбільшим ворогом для українців. Найбільший ворог — це той, хто може завдати найбільше шкоди. Особливо тоді, коли ти цього не очікуєш.

Наші найлютіші вороги — ті, хто залишився при владі наших міст чи зазіхає на те, щоб керувати населеними пунктами. Це ті, хто перефарбовувався від влади до влади й мовчав, коли нас грабували і вбивали.

Ці садовські, венгрики, кириченки, скаржинські та федоруки — вони легко перефарбуються як під Януковича, так і під Путіна.

Вдумайтесь: на  жодній сесії ради в Приірпінні не обговорили публічно не те що механізму допомоги армії, до якого має бути залучений увесь депутатський корпус, а навіть елементарних засобів цивільної оборони (як підготувати громаду, запастись провізією, водою, сформувати аптечки для дітей і дорослих, поширити інформацію про першу допомогу тощо)…

Ми з хлопцями дивилися у сільській хаті по телевізору, як російські журналісти допитують наших спецпризначенців, яких захопили терористи. Це неприпустимо. Це принижує гідність не лише кожного українця, але й людяність будь-якого громадянина іншої держави.

Але сам факт захоплення і допиту нашої силової еліти СБУ у такій принизливій формі став можливим лише завдяки запроданцям нашої ж влади.

У нас не повинно бути ілюзій, що ці перевертні й хамелеони, котрі як слугували режиму Януковича, так слугуватимуть і пропутінському режиму, щойно домовляться гарантії для свого майна й бізнесу.

Доки ми не проведемо повну люстрацію влади й не оберемо для управління достойних та незаплямованих людей, доти безпека громади буде під загрозою.

Силовики в Приірпінні станом на сьогодні ігнорують потребу громади в якнайшвидшому очищенні від наскрізної корупції.

Коли вибори в Ірпені призначать — громада має скористатися своїм шансом й чітко розуміти, що другого шансу може вже, на жаль, і не бути.

Щодо силових відомств, то громадський контроль має змусити їх виконати свою роботу й притягнути до відповідальності корупціонерів, про яких за останні роки відомо достатньо, аби до влади вони більше не прийшли ніколи.

Треба завжди пам’ятати, що найбільші вороги досі залишають з-поміж нас.

dombrovskyi2

Автор: Ігор Домбровський, заступник командира роти механізованої бригади  

2 коментарі

  1. Ольга 29 Квітня 2014 at 21:31

    Люструвати треба перш за все місцеву владу і всіх тих хто її обслуговує. І це під силу кожному з нас. Треба перестати боятись і мовчати. Кожен з нас може притягнути до відповідальності всіх заплямованих чиновників місцевої влади.

    95.158.25.1**

  2. Віктор Леснік 8 Травня 2014 at 14:19

    ЦІЛКОМ ПІДТРИМУЮ ІГОРЯ ТА ПАНІ ОЛЬГУ. ЛЮСТРАЦІЮ ПОТРІБНО РОБИТИ НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА ПАРТІЙНУ ПРИНАЛЕЖНІСТЬ. В ІРПЕНІ ДО РОЗКРАДАННЯ ЗЕМЕЛЬ І ДО КОРУПЦІЇ ПРИЧЕТНІ ДЕПУТАТИ ВІД УСІХ ПАРТІЙ

    95.134.51.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539