Сина Прилипка звільнили з прокуратури

0

prylypkoПісля того, як син депутата Ірпінської ради Вячеслав Прилипко склав мандат у Гостомельській раді, він подався на службу до прокуратури.

“Як я зрозумів, що він переходить на роботу в прокуратуру? Він ніби має юридичну освіту, і я чув, що до призначення нового прокурора Пацкана син Прилипка проходив стажування в прокуратурі міста Ірпеня. Тоді ще прокурором був Андрій Шило”, — коментував тоді помічник народного депутата Олексій Туровський.

Варто зауважити, що екс-прокурор Андрій Шило брав участь у скандальному і незаконному відкритті пляжу, яке організував депутат Ірпінської ради Юрій Прилипко. На цьому фото вони разом тримаються за стрічку.

semko2

Близько року тому Шило пішов на підвищення у прокуратуру Київської області, і на його місце призначили Мирослава Пацкана.

Буквально за кілька місяців після таких кадрових ротацій у прокуратурі син Прилипка Вячеслав склав мандат, аби спробувати себе на прокурорській ниві.

Він справді пішов до лав прокуратури Київської області. А саме — у Києво-Святошинський район, де не пропрацював і року.

“Наразі стажист на посаді старшого прокурора прокуратури Києво-Святошинського району Київської області Прилипко Вячеслав Юрійович наказом прокурора області звільнений із займаної посади”, — коментують у прес-службі прокуратури.

Питання щодо кадрової політики на прикладі сина Прилипка редакція сайту на початку травня поставила новопризначеному прокурору Володимирові Бабенку.

Екс-депутата Гостомельської ради звільнили із займаної посади наприкінці березня, але офіційну відповідь прокуратура Київської області підготувала лише в травні.

Замість сина Прилипка до Гостомельської ради на довибори пішла донька Прилипка — Надія Дудник. Усі члени комісії співпрацювали з її командою й не реагували на численні порушення.

За результатами виборів Дудник перемогла.

Після відмови від мандату Вячеслав Прилипко вирішив не лише змінити кар’єру, але й заходився влаштовувати особисте життя.

Наприкінці 2013 року він заручився із Марією Артеменко.

zaruchyny

Дівчина, напротивагу батькові Прилипка, який, будучи “регіоналом”, прихистив після втечі Януковича машини його сина, разом із журналістами у грудні 2013 року закликала не бити мітингувальників.

Aktsiya

На фото наречена Прилипка молодшого у центрі з хусткою на плечах.

Але Марія Артеменко у соцмережі більше викладає свої персональні фото. Частина з них — студійні.

larva

На противагу нареченій Марії, Вячеслав на своїй сторінці не веде такої активності, яка дозволила б сказати про його ставлення до подій на Майдані.

Він більше поширює фото свого дозвілля.

Тепер Вячеслав Прилипко, який у 2010 році, будучи студентом, пообіцяв служити громаді, може нарешті відпочити з однолітками.

Prylypko_para

Чергові вибори до рад мають відбутись 2015 року. Це шанс для всієї династії Прилипків знову піти до влади.

А тим часом у Гостомельській раді з мандатами опинилися 2 доньки Прилипка.

Одна з яких, Ольга Прилипко, окрім депутатства у селищній ради, паралельно є й заступницею селищного голови, що суперечить закону.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539