Уродини Мельника: Федорук з ромашками, а Борзило – з інтимним

0

Вперше одіозний політик Приірпіння відсвяткував свій день народження без пафосу. Свій 57 день народження Петро Мельник святкував в їдальні заводу БКЗ

На уродини політика зібралися всі голови міст і селищ регіону.

Був і Вадим Садовський з Коцюбинскього. За словами джерел редакції в раді з часів виборів 2012 року це була перша така зустріч двох політиків. Мельник був ображений на Садовського через провал парламентських виборів у селищі.

Окрім них, прийшли й інші політики. Всі як один зазначають: Мельник не співав й осунувся. Дехто, щоправда зазначає, що підсудний “помолодшав та виглядає підтягнуто”, чим лестить Мельнику.

Гості кажуть: їх не запрошували. Всі вони прийшли з власної волі.

Це не дивно, бо попри ініціативи в Ірпінській, Коцюбинській та Гостомельській радах позбавити Мельника звання почесного громадянина, окрім ініціаторів (депутатів Мельничука в Ірпені, Федорів у Коцюбинському, Вознюка в Гостомелі) за це не проголосував по суті жоден депутат.

“Як я міг його не привітати? У нас з ним були останнім часом напружені стосунки, але я пішов, привітав. Побажав йому здоров’я. Було дуже скромно. Якась кімнатка на БКЗ, на підприємстві його сестри,” – розповідає екс-“регіонал” та депутат облради Ігор Борзило, який вперше побачив Мельника після його втечі до США.

Щодо подарунку Борзило сказав, що подарував щось інтимне. Потім засміявся, знітився і виправився:

“В сенсі – це питання інтимне”.

borzilo_divka2

Але що мав на увазі Борзило з огляду на відео, де Мельник залицяється до студентки, невідомо.

Борзило на власні вуха чув, як обговорювали мерські питання:

“Його почали вітати й бажати йому стати мером Ірпеня. Він сказав, що якщо громада його підтримає, то він піде на мера, але також сказав, що в Ірпені багато достойних кандидатур і швидко цю тему закрив, сказавши, що не варто перетворювати День народження на передвиборчу агітацію”.

“Був і Федорук, щось в пакунку подарував, я не роздивлявся… Дарували в основному щось чисто символічне”, – ділиться враженнями Борзило.

Коли ж журналісти редакції зателефонували Анатолієві Федоруку той спершу відхрестився від мельника і сказав, що на дні народженні не був, але коли знайшлися свідки – заперечувати було безглуздо.

“Помолодів, підтягнутий.. Скільки років разом розбудовували регіон, проводили експерименти – як не заїхати. Було б не красиво. Я подарував йому квіти – ромашки, був там недовго. Майже одразу пішов. Це було в їдальні на БКЗ – по-домашньому, тепло, затишно”, – розповідає, як було на уродинах, міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Окрім ромашок, Федорук каже, що нічого не дарував, хоча Борзило стверджує: ще був якийсь пакунок.

До слова, ромашки – символ молодості, романтики, ніжності, сімї, вірності та любові. На ромашках здавна ворожать, аби визначити, чи є взаємність у коханні.

romashka

А ще, це – лікарська рослина, а Петро Мельник, як відомо, позиціонує себе як дуже хвора людина.

Були й депутати місцевої ради. Окрім мільйонера й екс-“регіонала” Юрія Прилипка, була й інша депутатка Ірпінської ради та екс-секретарка Ольга Олійнич.

“Похудів, не співав, видно попустили хорошо – був в образі жертви,” – ділиться радо екс-“регіоналка” Олійнич з своїми колегами-депутатами.

Коли ж з’явилась камера загальнонаціонального телеканалу, гості Мельника кинулися тікати.

Джерела редакції “Сайту громади Приірпіння” стверджують, що Мельник уже “зондував ґрунт” щодо свого потенційного мерства в раді. Кількох депутатів питав про потенційну підтримку.

Саме тому, на думку джерела, зараз змінюють секретаря ради Богдана Мельничука на Юрія Денисенка.

При такому розподілі політичних сил екс-протеже Мельника – Володимир Карплюк – ризикує знову лишитися у мерській гонці другим номером.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539