Журналістські премії пішли на каруселі

4

карусельУ Бучі та Коцюбинському журналісти СТБ разом із мешканцями Приірпіння встановили для дітей синьо-жовті каруселі.
 
Олена Жежера та Ольга Кучер, які виграли премію за своє журналістське розслідуванняБучанське Межигір’я: комуністичний слід Калєтніка“, віддали свої  преміальні (3 тисячі гривень) на карусель у Бучі на вулиці Тарасівській.

“Я поспілкувалась з молодими мамами й питала, який ігровий елемент вони хочуть бачити у себе на дитмайданчику. Ми узгодили все з начальником ЖЕКу Володимиром Кравчуком. Батьки старших дітей хотіли тенісний стіл, а батьки молодших — карусель. Охочіше здавали гроші на карусель”, — розповідає журналістка Олена Жежера.
 
Карусель замовляли в “Інтератлетиці”, яка розташована в Бучі й зробила для такої доброї справи 20% знижку. Загальний кошторис дещо перевищив 4 тисячі гривень. 
 
“У мене онуки далеко, я живу одна, але вирішила підтримати вашу ініціативу і хочу здати сто гривень. Ви молодці, так тримати”, — говорить журналістам пенсіонерка Олександра.

Літній жінці все одно, що буде на дитмайданчику, але, коли вона зачула, що перемогла карусель, то наголосила на тому, що час уже думати і про тенісний стіл.

Мешканці будинку в Бучі на вулиці Тарасівській допомагали встановлювати новий елемент на дитячому майданчику.

karusel

“Купили цемент, пісок, щебінь, забетонували залізний каркас, виставили по інструкції. Він вистоявся 10 днів. Після цього ми встановили на нього верхівку — власне саму карусель”, — розповідає мешканець будинку Сергій Кайдалов, який за освітою є будівельником і стежив, щоб усі норми безпеки під час монтажу були дотримані.

Діти не могли дочекатися, коли вже їм дозволять покататися.

карусель

“Хотілося б взагалі замінити наш майданчик на більш сучасний. Батьки готові складатися грошима. Але, звісно, без якоїсь соціальної програми самі батьки цього зробити не в змозі”, — говорить місцева мешканка Олена Яковенко.

Ще одна співробітниця телеканалу СТБ, Ірина Федорів, свою спецпремію за перемогу у цьому ж журналістському конкурсі за статті про дерибан Біличанського лісу теж вирішила разом із мешканцями Коцюбинського, що проживають на Меблевій,  витратити на карусель для дітей.

“Ми спершу хотіли будиночок й навіть скидались на нього грошима, але торік нам його безплатно встановили від однієї з торгових марок дитячого харчування“, — говорить мешканка Коцюбинського Наталія.

“Тоді ми вирішили, що саме час встановлювати карусель, і таки встановили”, — додає Наталія.

4 коментарі

  1. Ольга Матюшина 6 Серпня 2014 at 16:25

    Молодці:) Я з дитиною час від часу ходжу на дитмайданчик на Меблевій,гарний нічого не скажеш, тільки комари сильно кусаються там:)

    95.158.25.1**

  2. Ладко 6 Серпня 2014 at 17:17

    — Ще одна співробітниця телеканалу СТБ, Ірина Федорів

    Ну як же ж не згадати Федорів!
    Она, благодетельница, осчастливила присутствием своим глушь нашу, вдохновила чад неразумных на закапывание рва окоянного, благословила на борьбу священную за парк национальный! За деньги свои кровные соизволила геодезиста праведного пригласить… Ибо нефиг!!
    🙂 🙂
    –Я з дитиною час від часу ходжу на дитмайданчик на Меблевій
    ну, звичайно, треба отримати текст нового допису, порадитись з роботодавцем, рів лопаткою позакопувати… Поки туди, з Пономарьова, поки назад– вже і день минув…

    Кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку..
    Така от журналістська Солідарність..

    95.158.60.**

    • Ольга Матюшина 6 Серпня 2014 at 17:55

      Слухайте, Ладко, зробіть що-небудь корисне, тоді я і Вас похвалю:)

      У Вас є що по суті сказати? На ваші необґрунтовані припущення ніхто відповідати не буде.

      95.158.25.1**

      • Ладко 6 Серпня 2014 at 20:14

        — зробіть що-небудь корисне
        Коли я роблю щось корисне, я не кричу про це на кожному повороті.Так робить більшість нормальних людей, крім тих, для кого саме слава є метою, а не добрі справи..
        — тоді я і Вас похвалю
        Якщо Ви, Ольго, мене похвалите, то це означатиме, що я зробив щось не так…

        скоро навіть у статті про грушу, яка впала у пісочницю, буде згадка про те, що пісочниця збудована за підтримки депутатки, журналістки, викладачки і спонсора вітчизняної геодезії Ірини Федорів, а грушу кинув о. Микола, чим поставив під загрозу життя і здоров”я дітей…

        195.18.31.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539