Депутата Пєшого вигнали з роботи за прогули

0

peshyi_china_sea_han_jan_2012

Джерела надали редакції документ, де йдеться про те, що з Ірпінського держкомзему депутата Ірпінської ради Валерія Пєшого вигнали за прогули.

Як виявилось, заступник начальника відділу Держкомзему Ірпеня Пєший дозволив собі не прийти на роботу 13, 14 та 15-го січня 2010 року.

Саме ці дати, як відомо, припадають на старий Новий рік.

За порушення трудового законодавства Пєший позбувся місця роботи, яке дозволяло контролювати численні земельні оборудки.

 

peshyi

 

Як відомо, депутат Ірпінської ради свій час витрачає на закордонні туристичні подорожі.

habarovsk

У соцмережах він хизується світлинами з відпочинку.

peshyi_ikra_2012

 

За цієї каденції в Ірпінській раді він теж поповнив лави не лише прогульників, але й кандидатів на виліт.

 

Проте, на відміну від звільнення з місця роботи, Пєший за свої прогули депутатського мандата не втратив. Його після публікації моніторингу на “Сайті громади Приірпіння” лише вигнали з партії “Батьківщина”.

Саме на своїй посаді в Держкомземі Ірпеня Пєший підписав акти права власності на землю в Біличанському лісі. Це дозволило оформити ділянки під час цього скандального дерибану, зокрема й на підставних осіб.

Зараз Пєший перебуває під домашнім арештом. Так вирішив суд.

Наразі правоохоронці вимагають притягнути депутата до відповідальності за те, що той перешкоджав законним діям слідчих під час обшуку будинку іншого депутата Ірпінської ради — Ярослава Місяця.

Саме він на пару з Пєшим дерибанить землі Приірпіння.

Під час цього обшуку, якого так не хотів Пєший, в будівлі знайшли кілька сотень заяв громадян на землю.

Тепер клан дерибанників Місяця допомагає організовувати пікети на підтримку Пєшого, аби таким чином спробувати дискредитувати в медійній площині законну роботу правоохоронних органів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539