Жінка просить гроші для хворої дитини (ФОТО)

2

У селищі Коцюбинське мешканці помітили, що по під’їздах ходить білявка.

“Просила гроші на лікування дитини, яку нібито побила мама. Сказала, що гроші трирічному хлопчику треба на плазму. І що мати побила дуже сильно не тому, що сім’я неблагополучна, а тому, що помер тато нещодавно і це просто був зрив у жінки. Сама ж представилась вихователькою дитсадка, куди нібито ходив хлопчик,” – розповідає Леся, мешканка Меблевої 11-б.

“Сусід попросив у неї її документи. Вона розвернулась і пішла в інші квартири. Потім сказала, що реквізити для допомоги повісять на вході до під’їздів обов’язково,” – додає Леся.

Редакція “Сайту громади Приірпіння” одразу звернулася до начальниці кримінальної міліції з прав дітей Олени Дорогої, яка наголосила, що таких випадків у Приірпінні не було, але про цю шахрайку пані Дорога вже чула:

“Мені телефонували ввечері у понеділок і розповідали про аналогічну історію, що трапилась в Бучі. Там жінка теж ходила і збирала так допомогу нібито як місцева вихователька для хлопчика, якого побила мама. Але я наголошую, що такого випадку ми не фіксували”.

Опис жінки, що збирала гроші в Бучі та Коцюбинському співпав: блондинка, невисокого зросту, повненька. Вдягнена у спортивну куртку марки Columbia світло-салатового кольору.

zhinka

З відеозапису чітко видно, що жінка спершу стояла перед 1-м під’їздом і з кимось довго говорила по телефону.

zhinka3

Далі розвернулась і пішла до 2-го під’їзду, де продовжила говорити по телефону і дочекалась, коли в під’їзд зайдуть мешканці.

zhinka2

Саме тут вона почала просити гроші й не надала на вимогу людей жодних документів.

Правоохоронці просять читачів “Сайту громади Приірпіння” у випадку появи цієї жінки по можливості їх повідомити.

2 коментарі

  1. Гога 15 Жовтня 2014 at 22:23

    Была на Лесной 20а.

    46.185.11.**

  2. gurzuff 16 Травня 2015 at 21:52

    сегодня к нам приходила – Ирпень, ул. Толстого (новостройки)
    #чп #ирпень #дети #развод
    16.5.15
    только что в дверь постучала женщина и рассказала, что сегодня в Ирпене невменяемая мать (по фамилии Назарюк?) избила 2-летнуюю дочь (16.5.15 около 17-00 ), у девочки разбито лицо (девочку отвезли в Охматдет в Киев, а маму – на экспертизу в Павловскую больницу), собирают деньги на плазму (группа крови 4 (не помню минус или плюс),сбор всех желающих помочь – возле Фуршета, около 22-00 будет машина, которая повезет в Киев (я так понимаю,чтобы сдавать кровь или покупать эту плазму?).

    Заведующая садиком будет развешивать объявления с просьбой о помощи (так сказала эта женщина).

    У матери есть еще сын и старенькая мама,живут в частном секторе, девочка посещала детский сад Солнышко” (в районе “Фуршета”)

    кто-то знает об этом случае?

    ——–

    upd:

    уже люди тоже ответили:

    Леся Комар: Она с этой историей ходит уже больше года.Развод.

    Ирина Бургела: Да да,она точно такое говорила…и было это не меньше месяца назад точно

    Таміла Капустей: До нас приходила десь місяць чи півтора тому назад, історія один в одиин така ж сама….Жіночка дуже швидко говорить….я не відразу зврозуміла, вона ще щось про школу казала, я запитала, яка школа, то вона сказала, що №17. Я просто дослівно не пам”ятаю, але суть такаж як в цьому повідомлені….

    вот даже статья есть о ней! и на фото эта женщина

    http://kotsubynske.com.ua/2014/10/14/%D0%B6%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%96-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D1%85%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%97-%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8/

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539