Хто у Приірпінні фінансує сепаратиста Губарєва?

0

Рекламна фірма сепаратиста і самопроголошеного губернатора Донеччини Павла Губарєва “Патісон” і досі працює на теренах України.

Редакція “Сайту громади Приірпіння” перед виборами вирішила через ПП “Патісон” спробувати орендувати під час передвиборчої кампанії борди для розміщення реклами.

Про те, що саме Павло Губарєв є її засновником журналістам повідомили в Єдиному державному реєстрі і навіть надали витяг, який це підтвердив.

Губарэв

У вересні, коли передвиборча кампанія лише стартувала у рекламній агенції Губарєва нам запропонували низку бордів, але попередили: обирати треба швидше, бо охочих в Приірпінні попіаритись на бордах у час виборів стає дедалі більше.

Особисто зустрітись з нами відмовились, у телефонній розмові зазначили, що це через “ситуацію в країні”. З слів консультантки, саме з цих причин “Патісону”довелося виїхати із Київського офісу, але заробляти гроші фірма сепаратиста на Київщині продовжує тепер дистанційно.

На електронну пошту нам надіслали ось цей список бордів, де ми могли б теоретично придбати рекламну площу.

переписка

І ось деталі про борди в Приірпінні.

список

Кошти клієнти, які погодились на такі умови, повинні переправити на рахунок фірми сепаратиста.

Журналісти зацікавились, хто є власником бордів, які так люб’язно пропонують у ПП “Патісон”. Як з’ясувалось, з-поміж власників фігурують місцеві депутати.

Безымянный

Власником фірми ТОВ “МАГ-13”, яка має борд на перехресті вулиць Грибоєдова й Алієвої, за інформацією джерел редакції “Сайту громади Приірпіння” в правоохоронних органах, є депутат Ірпінської ради “ударівець” Олександр Маркушин.

грибоедова

За інформацією джерел, ФОП Пащинська Т. О. очолюжє дружина Олександра Пащинського, який є сином власника асфальтного заводу й є де-факто монополіста у сфері благоустрою Приірпіння – Сергія Пащинського.

Невістка монополіста Пащинського володіє бордами на Привокзальній площі та біля супермаркету “Фуршет”.

Пащинська

До слова, саме Сергій Пащинський очолив на виборах президента передвиборний штаб Петра Порошенка в регіоні. 

І Інтернет-видання забудовника Володимира Карплюка запопадливо надрукувало піар-інтерв’ю з Пащинським, який очолив штаб лідера президентських перегонів.

Пульсар

Новообраний міський голова Володимир Карплюк, який теж контролює рекламний бізнес регіону, продовжує співпрацю з родиною Пащинських. Він призначив рідну матір Пащинської – Лідію Михайлівну своєю заступницею з економічних питань. Це сталось 6-го листопада, коли депутати зібрались на сесію.

Третє товариство “Ікспозишн” теж належить родині Пащинських. Так твердять наші джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, що за часів Сім’ї, за інформацією видання “Тиждень”, саме Пащинський, отримав немалі кошти для ремонту доріг у Бучі та Білій Церкві.

А зараз на бордах його невістки заробляє фірма Губарева “Патисон”.

ПП “БнБ Реал-промо” – власник борду на Привокзальній площі навпроти меморіалу. За інформацією джерел, цей борд належить теж Пащинським.

БнБ

У Бучі фірма “Патісон” теж пропонує борди. Тут рекламні площі збувають на Варшавській трасі.

список 2

Біля ресторану “Рим” та новобудов Карплюка  “Річ таун”.

Буча, Рим

Також пропонують рекламну площу по вулиці Кірова.

буча, Кырова

В Бучанській раді запевняють, що не мають жодного стосунку до цих рекламних площ і переконують, що це власність “Укравтодору”.

А поки політики регіону два місяці інтенсивно скуповували рекламні площі для агітації, а дехто і заробляв на цих самих площах, Губарєв розповідає на потоці терористів у YouTube, що Росія – це територія від Камчатки і до… Одеси.

У цьому йому допомагала виконавиця шансону Віка Циганова.

zhezheraАвторка: Олена Жежера, журналістка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539