Вишняков рубає сосни біля дитсадка?

0

БезымянныйПротягом тижня тривала рубка сосен на вулиці Суворова в Ірпені. Площа ділянки складає 16-ть соток.

Зрубані дерева в Ірпені одразу вивозять машинами.

Тут запланував звести чергову висотку скандальний забудовник, екс-”регіонал” та депутат Ірпінської ради Ігор Вишняков. Про це редакцію повідомили його колишні колеги по бізнесу. 

Тепер чергову зелену зону Ірпеня знищено.

Безымянный

“Я проїздив повз, побачив, що біля садочку Вишнякова, за парканом рубають сосни. Я підійшов, хотів спитати, чи є дозвільні документи на вирубку лісу. Але побачивши, що я роблю фото вирубки, два працівники сіли на вантажівку й одразу ж поїхали”, – розповідає самовидець Володимир.

Безымянный

Новообраний міський голова Володимир Карплюк повідомив редакції “Сайту громади Приірпіння”, що скарг щодо рубок на Суворова до мерії поки не надходило.

Редакції “Сайту громади Приірпіння” вдалося поспілкуватися з людиною, яка колись працювала водієм у депутата-забудовника.

“Я придбав цю ділянку десь у 2012 році. Я був не першим покупцем. Виділена вона була ще за часів “бютівця” Бондаря (Олег Бондар – мер Ірпеня 2007-2010 р. – прим. ред.) Коли я її купляв, у нас були партнерські домовленості з Вишняковим. Потім Вишняков мене вмовив переоформити цю ділянку на його сина Дениса Вишнякова”, – розповідає Дмитро Кирильчук, який працював у забудовника водієм.

Водій Кирильчук вважає себе колишнім компаньйоном депутата Вишянкова, бо той на нього, з слів Кирильчука, оформив не одну ділянку. Тепер колишній водій бідкається, що Вишняков на нього скаржиться до СБУ.

Джерело редакції в Ірпінській міській раді твердить, що проти Вишнякова відкрили кримінальне провадження:

“Він кілька місяців переховувався в Іспанії. Зараз влада в Ірпені змінилася – він повернувся і знову взявся за своє, як було за часів Януковича. Відновну вартість за дерева, я переконаний, що він не платив. Ні раніше, ні зараз. Так само як не сплачував він пайової участі. А Вишняков – найбільший забудовник Напевно, саме тому тесть Вишнякова – Василь Пікулик (екс-голова Коцюбинського – прим. ред), був довіреною особою Анатолія Федорука“.

Нагадаємо, що дитсадок, що розташований поруч із зеленою зоною, Вишняков рік тому відкривав з Віктором Януковичем молодшим.

Тоді Вишянков клопотав перед депутатами, щоб цей дитсадок зарахували йому як пайову участь.

Більше того, бажання найбільшого забудовника-”регіонала” контролювати регіон було настільки сильним, що Вишняков у грудні 2013-го року захотів стати секретарем Ірпінської ради. І йому навіть це на кілька місяців вдалося.

Варто зазначити, що Вишняков зараз веде боротьбу зі одіозним депутатом-дерибанником Валерієм Пєшим за будівельний бізнес в регіоні – BGM.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539