Гуртожиток у Коцюбинському повернуть громаді?

0

Розпорядження селищного голови Коцюбинського щодо приватизації гуртожитку можуть скасувати. Прокуратура Ірпеня подала до суду після того, як “Громада Приірпіння” оприлюднила сенсаційну інформацію про корупцію в родині Садовських.

“Кімнати у гуртожитку цим розпорядженням передали у власність близьким родичам. Це спричинило матеріальну шкоду інтересам місцевої громади,” – зазначають у прокуратурі міста Ірпеня.

“Слідчими СВ Ірпінського МВ ГУ МВС України в Київській області розслідується кримінальне провадження за фактом зловживання службовими особами Коцюбинської селищної ради при наданні дозволу на приватизацію кімнат у гуртодитку,” – додають у прокуратурі.

Дані про корупцію у родині Садовських відшукала коцюбинчанка Ольга Матюшина – активістка, яка веде боротьбу за якісну дошкільну освіту у селищі.

“Мене обурило, що гуртожиток приватизують родичі селищного глови екс-“регіонала” Вадима Садовського. Зокрема рідний брат. І вони не бідують. Ми знайшли фото, які засвідчують, як живе ця родина. Там величезне обійстя,” – розповідає Ольга Матюшина.

sam

 

“І це при тому, що є родини військових, вимушених переселенців, які потребують житла. Виходить, ми даємо приватизувати гуртожиток родичам селищного голови, а дитсадок під виглядом переселенців приватизує депутат у рясі Микола Ільницький. Громада стає дедалі бідніша, поки місцеві урядники набивають свої кишені,” – додає Матюшина.

Нагадаємо, що у слеищного голови Вадима Садовського під час візиту представника Адміністрації Президента журналісти помітили годинник, аналог якого в інтернеті коштував 54 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539