Чому мер Карплюк не платить комунальні за свої квартири?

0

Нещодавно українськими ЗМІ прокотилась новина: мер Ірпеня Володимир Карплюк задекларував 67 квартир у 2013 році. Щоправда у 2014 році квартир у нього дещо поменшало, але все одно квартир – більше, ніж кілька десятків.

Вчорашній бізнесмен-забудовник божиться журналістам, що всі ці квартири чесно зароблені ще до 2013 році, коли він не був чиновником, а займався виключно бізнесом. Не буду питати – як можна чесним бізнесом у нашій країні заробити мільйони, зумів – ну то й слава Богу! Але є інший аспект. Громадський рух ЧЕСНО зацікавило, що політик у своїй декларації не вказав суму, яку витрачає на утримання  десятків квартир.

“Що цікаво, утримання всієї згаданої нерухомості чомусь не коштувало Карплюку ані копійки – або принаймні він не зазначив цю суму в декларації,” – йдеться на сайті Громадського руху ЧЕСНО.

Як керівник ОСББ “Буча-Квартал” маю сказати, що з великою ймовірністю міський голова не забув вказавти цю суму в декларації. Маючи мільйонні статки Володимир Карплюк не платить за комунальні послуги за квартири.

“Цю зарплату, яку отримую Ірпінським головою я не витрачаю на це (обслуговування квартир – прим. авт.) і її звісно ніколи б не вистачало. На сьогодншній день у мене є грошові ресурси у вигляді банківських рахунків. Я чесно заробив ці гроші. У мене є всі докази, що підтверджують оплату податків з цих грошей. Я можу обслуговувати ці кавртири цими грошима,” – повідомляє Володимир Карпюк в радіоефірі.

Ключові слова, які міський голова сказав журналістам: “можу обслуговувати“, які геть не мають доконаного виду – “обслуговУЮ“.

Наше ОСББ створене в 2013 році і утримує вісім будинків в котрих серед інших є і квартири, що належать меру Ірпіня, але з 2013 року від Карплюка не надійшло жодної копійчини квартплати.

У той час як інші власники (з-поміж яких багато малозабезпечених) дістають з кишень та гаманців ледь не останню копійку, щоб оплатити утримання будинків, грошовитий мер міста вважає за непотрібне оплачувати свої рахунки.

Маю сподівання, що зараз, коли Володимир Карплюк вже сам опікується комунальним господарством всього міста і має змогу відчути важливість вчесного фінансування комунального господарства, йому стане соромно за те що утримання своїх немаленьких статків він переклав на плечі сусідів-пенсіонерів.

kozakКозак Михайло, бучанець – голова ОСББ “Буча-Квартал” для “Української правди. Київ”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539