Список Батьківщини: на чолі забудовник, а з-поміж кандидатів дерибанниця Біличанського лісу

0

Депутат Коцюбинської ради Владислав Євстифєєв – член партії “Батьківщина”. Депутат Ірпінської ради Валерій Пєший – член фракції Батьківщина у Ірпінській раді. Такі дані офіційно надали ради у відповідь на запит ГО “Самозахист”.

У Батьківщині від цих дерибанників Біличанського лісу відхрестилися.

“Депутат Євстифєєв до нас ніякого відношення не має. Звідки у селищної ради є інформація про партійність? Тим більше, що селищний голова Коцюбинського тушка і екс-регіонал. Так, Євстифєєв особисто приїздив до мене. Я йому сказав, що він був у групі Башуна (депутата облради, який балотувався від Партії регіонів – примітка ред.) У нас були помилки і ми їх виправили,” – наголошує голова Батьківщини у Київській області Костянтин Бондарев.

На питання, як так вийшло що після Революції Гідності дерибанник Євстифєєв курував роботу спостерігачів у Коцюбинському саме від Батьківщину, Бондарев відповідає так:

25052014290
Євстифєєв зранку заходить як спостерігач на дільницю

“У нас спостерігачів було понад 10 тисяч. Може був, а може ні. Якщо у вас є інформація, хто його запрошував – ми перевіримо”.

Владислав Євстифєєв, як і Коцюбинська селищна рада, попри те, що від нього офіційно відхрестилися у Батьківщині переконує всіх, що він таки член Батьківщини.

“А він тиждень тому мені особисто казав, що є членом партії Батьківщина і то давно в лавах партії перебуває.Ще питав мене чи я за те, щоб Коцюбинське приєднати до Ірпеня. Я відповів, що це не нам вирішувати, бо в Коцюбинському є громада і вона має приймати рішення,” – розповідає депутат Ірпінської ради Богдан Мельничук.

“Громада Приірпіння” поцікавилася у Батьківщини, чи будуть вони кандидувати тих депутатів, які в Ірпінській міській раді, згідно з моніторингом редакції сайту 2013 року, є затятими прогульниками. 

У Батьківщині наголосили, що дерибанник Біличанського лісу Валерій Пєший давно виключений з лав партії. Депутати В’ячеслав Ващенко,Олег Сотніков та Валентина Володарська не будуть кандидатами від Батьківщини. Принаймні так обіцяє партія і їх дійсно немає у списку від Батьківщини, який надрукували в “Ірпінському віснику”.

Безымянный

“Хочу наголосити, що наша громадська організація “Самозахист” звернулася до всіх рад, аби довідатись, як депутати всі ці роки ходили на сесії. Нам надали майже вичерпну відповідь у Бучанській та Гостомельській раді. У Коцюбинському надали лише результати відвідуваності сесій. Результатів відвідування комісій досі немає. Аналіз незабаром буде оприлюднений для громади,” – обіцяє Ігор Домбровський, учасник російсько-Української війни.

“Хочу зауважити, що в Ірпінській міській раді взагалі не надають інформацію про відвідуваність депутатами сесій та комісій. Ми неодноразово просили надати цю інформацію. Хоча, як бачимо, навіть за часів регіоналів у такій інформації громаді не відмовляли. Тобто за “Нових облич” доступ до суспільноважливої інфомрації суттєво погіршився. Аналогічно блокують надання інформації і у Ворзелі. Сподіваюся найближчим часом ми дізнаємося, як працювали ті, хто присягнув 5 років тому служити громаді і тепер заявляє про свою нібито відкритість та боротьбу з корупцією,” – додає Домбровський.

“Громада Приірпіння” публікує список кандидатів у кандидати в депутати від Батьківщини і просить активно шукати та надавати у коментарях інформацію щодо цих політиків, з-поміж них є не лише чимало колишніх депутатів, а й ті, які вже 5 років працюють в регіоні:

Ковальчук Ярослав Олексійович (голова осередку в м. Ірпінь) – на сайті ЦВК значиться як директор приватного підприємства “Юрком Групп”. Забудовник.

Безымянный

Ось об’єкти, які продають на сайті приватного підприємства.

У 2012 році на сайті ЦВК значиться як представник на парламентських виборах від Партії “Реформи і порядок”.

Після майдану Ярослава Ковальчука від партії “Батьківщина” кандидували до народної ради в Ірпені.

 

Чинні депутати:

 

Степаненко Антоніна Петрівна – депутатка Коцюбинської селищної ради. У 2010 році балотувалася як член партії “Батьківщина”. У Коцюбинській селищній раді вона доєдналася до депутатської групи “Спільна мета”, до якої увійшли майже всі депутати ради, в тому числі й регіонали. Очолив групу дерибанник Біличанського лісу Владислав Євстифєєв.

Депутатка Степаненко  – фігурантка антикорупційного розслідування щодо Біличанського лісу. У поіменному голосуванні виступила проти підтримки протестів прокурора, який вимагав скасувати рішення про дерибан Біличанськолго лісу для кооперативів.

До голосування за приєднання до Ірпеня була публічно проти такої ініціативи. Після приїзду міського голови Ірпеня Володимира Карплюка на таємній сесії була з-поміж тих депутатів, які проголосували одноголосно “за” проти волі громади і без обговорень.

Журавель Костянтин Миколайович – 12.03.1956 року народження. Чинний депутат Ірпінської міської ради. Переміг у окрузі № 1. Приватний підприємець.

 

Колишні депутати та їхні родичі:

 

Грачов Ігор Анатолійович  – 18.02.1972 року народження. Депутат Ірпінської міської ради попереднього скликання. балотувався у 2010 році, але не переміг.

Гурін Віктор Вікторович – 28.05.1969 року народження. Депутат Ірпінської міської ради попереднього скликання. Фізична особа підприємець. Подавався до складу ОВК від Української народної партії на парламентських виборах 2012 року. Входив до Ірпінської міської організації УНП.

У 2014 році вже був членом ОВК від Батькіщвини. Династійність у політиці для родини Гуріних справа звична. На виборах у 2010 році в Ірпені балотувалася дружина політика – Гурін Ольга Сергіївна – теж від УНП. Тепер до депутатства готується тато і син.

Гурін Артем Вікторович – син депутата Ірпінської міської ради попереднього скликання.

Ковальчук Михайло Григорович – 22.05. 1963 року народження. Депутат попереднього скликання Ірпінської міської ради. Балотувався від Батькіщини у 2010 році, але не переміг.

Мороз Анатолій Єлізарович  – 1947 року народження. Депутат Ірпінської міськрї ради попереднього скликання. Був секретарем ради.

Романенко Юрій Володимирович – 27.07. 1966 року народження, голова постійної комісії за попреднього скликання Ірпінської міської ради. Був головним лікарем в Ірпінській центральній лікарні.

 

Інші кандидати в кандидати від “Батьківщини”:

 

Проторченко Тетяна Миколаївна – 12. 09. 1984 року народження. Гостомель.  Приватний підприємець. У 2009 році була представником на ОВК від кандидата Тігіпка Л.С. (“Сильна Україна”).

Балотувалася у 2012 році у 95 окрузі від Партії малого та середнього бізнесу в народні депутати. У декларації, яку кандидатка оприлюднила на сайті ЦВК значиться, що за рік вона заробила 41 тисячу гривень з них – 17 тисяч допомога по безробіттю. Авто Чері 2008 року випуску. Набрала 0,25 % (223 голоси). З високою ймовірністю брала участь у виборах як техкандидат. Але навіть техкандидати мають можливість використати ЗМІ для піару.

На виборах до ВРУ у 2014 році Проторченко була довірено особою кандидатки від Батьківщини Віри Савченко. Її місце роботи значиться як ПП “БК – Будреммонтаж”.

Шульга Галина Авксентіївна – 29.01. 1953 року народження. У 2002 році балотувалася до Верховної Ради України як безпартійна самовисуванка. На той час працювала начальницею в Ірпінському міському відділі статистики. Балотувалася по 95 округу. Набрала дещо менше 1,5 %. У 2010 році балотувалася до Ірпінської міської ради від Християнсько-демократичного союзу.

Волик Микола Олексійович – 28.05.1968 року народження. Фізична особа підприємець. Балотувався на міського голову Ірпеня як самовисуванець у 2014 році. Набрав менше 800 голосів. На цих же виборах був довіреною особою кандидатки в народні депутати від “Батьківщини” Олени Бебешко.

Марченко Володимир Іванович – 03.09. 1968 року народження. Балотувався в депутати Ірпінської міської ради 2010 року від Нашої України.

Рудь Олександр Федорович – 01.09.1962 року народження. Балотувався у Ірпінську міську раду у 2010 році від “Батьківщини”.

Швай Петро Павлович – 10.07.1959 року народження. Балотувався у Ірпінську міську раду у 2010 році від “Батьківщини”.

Юрасюк Юлій Анатолійович – у Ірпені займається стоматологічною практикою (ТОВ “Медсін Преміум”). 

Юськов Сергій Миколайович У 2012 році був офіційним спостерігачем від “Батьківщини”, а у 2014 році  був уповноваженим на ОВО політичної партї ” Всеукраїнського аграрного об’єднання “ЗАСТУП”. 95 округ. У 2014 році значиться як тимчасово безробітний.

 

Бракує інформації по таких політиках:

 

Бібарцев Ростислав Григорович – повний тезка у Святошинському районі міста Києва значиться приватним підприємцем “Добробуд і Ко”.

Ващенко Олена Миколаївна

Гришко Максим Олександрович

Дубовий Володимир Михайлович

Коваленко Олег Олександрович

Мовчанов Володимир Володимирович

Роженко Дмитро Андрійович

Ромович Ольга Захарівна

Романюк Наталія Борисівна

Храбан Ольга Яківна

Чалий Олександр Іванович

“Громада Приірпіння” звертається до всіх читачів з проханням максимально поширити цю інформацію і просить всіх читачів надсилати будь-яку інформацію, яка є на цих політиків для перевірки.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539