Зіпсований день тиші з вини комунальників та “Нових облич”

1

Мешканці Приірпіння протягом усього дня тиші надсилають агітаційні листівки, які висять у день тиші й продовжують агітувати виборця.

Комунальні служби залишили агітаційну продукцію на стовпах, будинках в усьому регіоні.

Активісти з Бучі надіслали фото кандидатів від партій Сила людей та Солідарність, які висіли біля магазину “Пасаж” та на Енергетиків.

1

Агітки кандидата від “Нових облич” та “Нашого краю” також висіли в день тиші на дошці оголошень, що поряд з Ощадбанком у Бучі.

1

В Ірпені активісти зафіксували агітаційні листівки кандидатів від “Батьківщини”.

1

Цікаве оголошення з’явилося сьогодні на будинках по вулиці Енергетиків у Бучі. Мешканцям пропонують в рамках програми енергозбереження заміну дерев’яних вікон на пластикові. При чому списки потребуючих заміни вікон будуть складати саме в день виборів.

1

Мешканці вважають, що це прихована агітація за чинного мера Бучі. Телефонні номери, вказані на оголошенні, не відповідають.

У Коцюбинському комунальники теж недопрацювали.

Безымянный

І у Ворзелі.

Безымянный

Агітацію ретельно примотувати до стовпів.

Безымянный

Але “найрозумнішими” виявилися “Нові обличчя”, чиї борди з слоганом “обирай реальні справи” в червоно-зеленій кольоровій гамі партії, висять і досі вздовж траси. І хоча на них  нема логотипу партії, не важко здогадатися, за кого вони агітують.

Безымянный

Ось ще один борд, який прислали активісти Ірпеня. Він висить біля магазину “Фуршет”.

1

У Коцюбинському активісти теж побачили агітацію в день тиші на бордах. І представниця КВУ чітко визначила це як агітацією в день виборів.

І якщо у незірваних агітках можна вбачати недогляд комунальних служб, то борди – це абсолютно осмислена дія правопорушника.

Але незаконною агітацією не обійшлося. Конкуренти почали в останній день перед виборами розповсюджувати чорнуху один на одного. Так, хтось розкидав листівки про кандидата у депутати Андрія Подкідишева по його округу. Листівка дискедитує кандидата та містить неправдиві відомості.

1

Нагадаю, що у Подкідишева був конфлікт в ФБ з одним з кандидатів від Нових облич, який паркувався на зебрі.

Безымянный

Окрім цього, увечері 24 жовтня, за інформацією бучанців, у поштові скриньки розклали комунальну газету “Бучанські новини” з одним із кандидатів у мери (чинним міським головою)  на першій шпальті та його зверненням до бучанців.

1

За свідченням бучанців, разом з газетою “Бучанські новини” в кожній скринці лежала листівка, в якій розповідається  про одного з кандидатів на міського голови Бучі.

1

“Громада Приірпіння” звертається до всіх учасників виборчого процесу з проханням надсилати інформацію, яка стосується порушень на виборах на сайт редакції (pigmaliones@gmail.com) або повідомляти в соцмережі ФБ – на сторінці сайту.

БезымянныйАвторка: Олена Жежера, журналістка

1 Comment

  1. Виктор Узерчук 29 Жовтня 2015 at 12:27

    Можно продолжать очень долго. Яценюк заявляет, что народний фронт на выборы не идет, но ВО ВСЕХ комиссиях по 2 члена. А еще если вспомнить еще 2014… Даже не хочу продолжать.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539