Садовського розшукують правоохоронці (Оновлено)

1

Колишнього голову Коцюбинської селищної ради Вадима Садовського підозрюють у зловживанні службовим становищем (ч. 1 ст. 364 КК України).

“Встановлено, що колишній Коцюбинський селищний голова всупереч Закону України “Про запобігання корупції” взяв участь у підготовці та прийнятті рішення про дозвіл своєму родичу – місцевому підприємцю на розробку проекту відводу земельної ділянки для зміни цільового призначення, виконання проекту відводу для будівництва та обслуговування автостоянки в смт Коцюбинське,” – зазначає прокуратура Ірпеня у коментарі “Громаді Приірпіння”.

Йдеться про земельну ділянку у центрі селища Коцюбинське, яке на одній з останніх сесій депутати Коцюбинської селищної ради передали в оренду зятеві Садовського – Сергію Осіпову.

“За” голосували майже всі депутати ради, зокрема, і чинний секретар ради Юлія Главацька (Нові обличчя).

Зараз на цих ділянках склади “Епіцентру” й великі машини, які завозять вантаж на зберігання і нищать дорогу селища.

Безымянный

Правоохоронці зазначають, що від  явки до органу досудового розслідування екс-регіонал Садовський ухиляється. Востаннє “Громада Приірпіння” його бачила, коли він виносив речі з селищної ради.

Без імені

Після того, як Садовський забрав усі речі в його кабінеті влаштували генеральне прибирання і ось що знайшли за батареєю.

Безымянный

Використовуючи права, передбачені кримінальним процесуальним законодавством, сторона обвинувачення звернулася до суду про примусовий привід колишнього селищного голови. Клопотання судом задоволено, виконання відповідної ухвали доручено оперативним підрозділам поліції.

Відповідно Садвоського зараз розшукують. Всіх, хто має інформацію про місце перебування селищного голови редакція просить повідомити правоохоронців або членів редради.

Місцеві мешканці у соцмережі стверджують, що правоохоронці погано шукають, бо Садовського, як і раніше, бачать за місцем його проживання.

Без імені

Тепер справа за прокуратурою з’ясувати, чому бездіють правоохоронці в селищі. Міліція наголошує, що всі, хто бачить колишнього селищного голову повинні телефонувати 102.

Без імені

Нагадаємо, активісти також викрили незаконну схему приватизації кімнат гуртожитку родиною Садовського. І про це теж активісти повідомляли прокуратуру.

1 Comment

  1. Іван 9 Грудня 2015 at 17:41

    Докладую Вам товариш начальник Федорів(або як Вас там) “Ivanka Bek”:
    -Бачили Садовського учора В Америці,а сьогодні у Лондоні,скажіть,що нам робити?!?!Самім “арестовывать”,або Ви під”їдете?!?
    З усієї писанини пані Федорів “Веk” видно,що писати вже нема про що в Коцюбинському
    Про свою подругу Матюшину не пише,бо вибрали “БІДУ” на свою голову!!!
    Про те,що нема тепла в будинках,про гори сміття на вулицях,про дороги ,що не ремотуються,про це не пише,бо то ж “падруга”!!!
    Звичайно,перший період все будемо валить на “папередніков”,але ж потім народ вже не буде “хавать” цю брехню!!!
    А потім і люди,і міліція,і прокуратура буде питать по-іншому у Вас за ті брехливі обіцянки,які Ві роздавали направо і наліво!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539