Брат Главацької та незаконне СТО поблизу ліцею

0

Поблизу ліцею на виїзді із селища Коцюбинське створили СТО, яке не може надати всіх необхідних документів. Роботу тут курує, за повідомленнями в ЗМІ, брат секретарки селищної ради Коцюбинського Юлії Главацької – Олег Главацький.

Керівник станції теплопостачання “Біличі” днями офіційно повідомив новообраній селищній голові Коцюбинського про те, що поблизу станції виявили “захаращення та утворення сміттєзвалища будівельних відходів невідомими особами на території лісу, яка відноситься до охоронної зони станції теплопостачання “Біличі”.

“Також біля КПП № 2 Станції теплопостачання “Біличі” (вул. Бакала зі сторони смт Коцюбиньске) розташувалося приватне підприємство по ремонту транспортних засобів, що своїми діями порушує Закон про благоустрій населених пунктів України та територіальні межі, загороджуючи тим самим прохід на станцію СТ, а в своїй діяльності не дотримуючись вимог по охороні земельних ресурсів, забруднюючи мастильно-горючими відходами територію, яка знаходиться на алансі СТ “Біличі”, – йдеться в офіційному зверненні директора Євгена Глущака.

Безымянный

Після цього листа селищна голова Ольга Матюшина направила перевірку до СТО поблизу ліцею:

“Ми запланували перевірку й туди навідалися. Це мав бути візит без попередження, але нас там уже чекали. Відповідно я роблю висновки, що хтось з селищної ради не вміє мовчати й надає інформацію, яка не мала вийти поза межі ради. Це може робити людина, у якої є фінансова зацікавленість або конфлікт інтересів”.

Поблизу ліцею заходилися вже облаштовувати стоянку, яка загрожує знищенню сосен.

“Я підійшов запитав, хто тут власник чи головний. До мене підійшов чоловік і сказав, що вони планують зробити автостоянку для авто і що це зроблено було за погодженням із директоркою ліцею. На моє зауваження, що він не мав права це робити, бо це земля в лісі і це знищить дерева, коренева система яких розташована під фундаментом стоянки, чоловік почав казати, що нібито робить це для людей. Я наголосив, що котлованний ґрунт не можна висипати будь-де. Тоді він запитав, чи мені більше за всіх це треба. Чоловік представився керівником,” – розповідає коцюбинчанин Андрій Скіпальський.

Безымянный

Ця розмова мала місце ще до виборів. Мешканці вулиці Шевченка написали колективне звернення до прокуратури.

Безымянный

Про цю автостоянку розповідали журналісти програми “Стоп-Корупції” у своєму сюжеті.

“Там немає ніякої парковки. У мого брата немає ніякої ділянки. Вони просто з директором школи… Директорка школи запропонувала просто загородити проїзд. там діти в футбол грають на фізкультурі і вони просто засипали землею,” – пояснює секретарка ради Юлія Главацька журналістам.

Олег, брат Главацької, попри те, що рідна сестра визнала, що він має відношення до цього об’єкту, свою причетність до його створення – заперечує.

Безымянный

На камеру директорка ліцею Тамара Нетяга зізналася, що це не вона зверталася щодо стоянки, а до неї звернулися і жодних документів так і не надали.

Попри те, що з слів місцевих, тут процвітає прибутковий бізнес, чоловік напідпитку, за повідомленнями у ЗМІ, став учасником ДТП, покалічив маленьку дівчинку і до того, як сюжет вийшов в ефір не допомагав родині постраждалої.

На відео, яке зняли на місці ДТП чітко чути й видно, що чоловік не визнає своєї вини і того, що був за кермом. Він стверджує, що просто переходив дорогу:

“Ти хворий чи що, бл… Та не моя ця машина!”

Безымянный

Машина, з слів правоохоронців, була оформлена на батьків учасника ДТП.

“Та нема в мене батьків,” – переконував чоловік напідпитку.

Під відеосюжетом люди розміщують свої коментарі.

Безымянный

Дехто реагує досить гостро.

Безымянный

Залишається відкритим питання, хто повідомив СТО, де не надали належних документів, про перевірку, яку запланувала селищна голова.

Якщо мешканцям Коцюбинського щось відомо про роботу цього СТО, просимо всіх повідомляти редакцію за електронною адресою: pigmaliones@gmail.com .

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539