Тарута замовив слово за Карплюка

0

Нещодавно нардеп України, подєльнік кривавого Ахметова, екс-регіонал та дуже одіозна людина Сергій Тарута в ефірі ток-шоу “Люди. Hard Talk” на “112 Україна”, досить несподівано, відзначив мера Ірпеня Володимира Карплюка як чудо місцевого самоврядування і людину “що відбулась”.

За інформацією “Наші гроші”, телеканал 112 пов’язаний із екс-міністром МВС Віталієм Захарченком, який перебуває у розшуку.

При цьому в ефірі 112 екс-смотрящій по донецькому регіону часів Януковича використав стандартний набір “аргументів” на користь “чудо-мера”, яким нас годували в передвиборчих перегонах та в опусах карплюківських ЗМІ, при “відбілюванні” занадто вже заплямованої репутації молодого “реформатора”! Що все ніби робить Карплюк щиро і безкорисно, і все мовляв не собі, а для людей та для держави!

І нічого б в тому не було дивного, якби не сама постать захисника молодого “реформатора”, та момент істини сказаного – коли правда стає очевидною. Зараз у Вови скрутні часи, коли навіть нардепи зацікавилися свавіллями в регіоні й звертаються до прокуратури.

Без імені

За інформацією джерел “Громади Приірпіння”, Тарута далеко не єдиний у кого Вова-67 шукає дах.  Але поява в ЗМІ таких людей означає, що на світло повиходять ті, хто давно стояв у тіні цього молодого вискочки з периферії, та смикав за мотузки.

У колах наближених до Тарути-Ахметова будь-який публічний вислів або коментар означає “тягнути мазу”, визнати своїм, захищати та дати шанс діяти спільно в майбутніх справах! А для прийнятого в сім’ю, означає готовність жертвувати в “общак” та бути відданим господарю, босу.

Заява, яку більшість може розглянути як невинну обмовку, насправді чітко визначає приналежність до певного роду кланів що склались в багатостраждальній, пограбованій Україні впродовж останніх двох десятиліть. Це ті угрупування які цинічно визискують українців, та паразитують на кволій, незахищеній державі. І хоча Карплюк давно входить в клан екс-регіонала Анатолія Федорука- такого собі містечкового Корейки, що заробив свої статки в сумнівний спосіб, все ж цього виявилось не достатньо щоб не тільки продовжити зростання своїх надприбутків, і відірватись нарешті від свого єдиного годувальника – “бучанського кума” але і захистити раніше нажите “непосильним трудом”!

Знову ж таки невинна обмовка Тарути про заможного бізнесмена Карлюка, який прийшов в Ірпінь щоб себе банально реалізувати, якраз і є підтвердженням інтересу Тарути-Ахметова , до Ірпінського земельного ресурсу, який так швидко можна обернути на монетарний еквівалент задля наповнення “бандитського общака” руйнівників Донбасу.

Такі бізнес проекти вже давно, та поки ще мало результативно, “соваються” по Київщині в пошуках того що погано лежить, та не обліковано громадами (Олександр Юраков та Юрій Цікаленко), але тут особливий випадок, бо Карплюк це вже легітимізований громадою проект, а отже ефективніший. Та і помилок багато наробив останнім часом цей такий собі вундеркінд з периферії, а отже залежний і буде слухняний!

Як слушно зауважували ЗМІ, до облради “Нові обличчя” вели донецьку бізнес-еліту. Тепер, либонь, треба віддячити за масовану піар-кампанію в області спонсорам. І “дякувати” будуть нашим майном, майном громади.

Думаю що якби не професійність ведучої в студії, яка виправила розмову в русло основної тематики бесіди, ми з вами почули б ще більше схвальних відгуків на адресу “чудо-мера” від апологетів донецької братви! Цікаво, як часто Тарута буває в Приірпінні, про яке говорить так, ніби знає як свої 5 пальців.

Отже,таки неспроста друзі Карплюка вирішили підтримати його саме в цей час, коли градус громадського незадоволення діями мера невпинно зростає, що неминуче призведе до кримінальних справ проти корупціонерів посадовців, що, певно, не входить в плани Вовиних ляльководів з донецького регіону.

Для громади ж головне вчасно розгледіти справжні наміри “успішного” бізнесмена-мільйонера Карплюка що нібито покинувши власний утаємничений мільйонний бізнес пішов волонтерити на мерську зарплату!

Біда вівцям, де вовк пастух!

dombrovskyi2

Автор: Ігор Домбровський, учасник російсько-української війни за незалежність України, голова ІРГО “Самозахист”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539