Мій син звинувачує у побитті виховательку дитсадка

1

У четвер, 4 березня, я забрала свого 5-ти річного сина Акима після обіду (десь о 14.30) з дитячого садка “Казка” в Ірпені.

Син вже майже 4 роки ходить до цього садочку, у групу “Віночок”.

Коли Аким до мене вийшов, я звернула увагу на червоні сліди на його обличчі.

Запитали у дитини, що трапилося, а він відповів, що: “не хотів лягати спати і Віра Василівна (вихователька) вдарила по обличчю 2 рази”.

Вихователь Віра Шиліна  все заперечує, почала говорити, що Аким просто залежав щоку. Звісно, я в це не повірила і викликала поліцію на місце події.

Безымянный

Коли вони приїхали, ми написали заяву і зняли побої в травмпункті.

1

Лікарі підтвердили, що в дитини сліди від побиття.

Безымянный

Завідувача садка не було вже на місці. На жаль, хто нова завідуюча садочка, поки не з’ясували, тому що вона всього пару тижнів як на посаді, а на офіційному сайті садка інформацію не поміняли, а поки вихідні він не працює.

У суботу (5 березня) дзвонила жінка, представилася мамою Іллі Політикіна, який ходить в нашу групу. Почала з претензією розповідати, що її син сказав їй, нібито бачив як мій син б’є виховательку по обличчю, а вона його заспокоїти не могла.

Також сказала, що моїй дитині потрібна психологічна допомога, тому що він нібито не може знайти себе в соціумі, вічно плаче, в садок ходити не хоче, ні з ким в садку не гуляє (хоча вдома він звичайна дитина і вічно діти у нас в гостях або він у когось, до того ж маленький братик (4 місяці від народження), якого Аким допомагає няньчити і без всякої агресії, а з любов’ю і інтересом).

До розмови підключився чоловік. На аргументи чоловіка жінка кинула трубку.

Ми щиро хочемо розібратися у ситуації, яка склалася в дитсадку, де мають стежити за безпекою та здоров’ям наших дітей.

1Авторка: Марта Косташенко, мешканка Ірпеня

1 Comment

  1. ЖК Коцюбинський 6 Березня 2016 at 09:48

    Який жах. Мамочка, Ви молодець. Вихователька має понести повну відповідальність. Нікого не слухайте. Ви маєте захистити свою дитину. Звичайно зараз все спробують зам`яти. Зверніться на тб. Нехай уся країні побачить цю жінку.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539