Політики-боржники: як Танцюра моїй мамі 4 роки гроші віддавав

0

Історія з Поршем та пальтом бренду Живанши екс-депутата облради Леоніда Танцюри нагадала мені, що у нас з ним є давня спільна історія. Таку зухвалість і непорядність важко забути!

У нас з родиною Танцюр є спільні друзі з часів 90-х. Танцюра мав тоді бізнес з продажу світильників.

І от у 1997 році у нього сталась прикра неприємність. Треба було терміново оплатити кредит у банк, та ще й начислялися великі відсотки. Наші друзі поручилися за нього і моя довірлива мама позичила їм близько 2 000 доларів. Дуже скоро бізнес у Танцюри пішов вгору. При цьому нам гроші віддавалися зі скрипом. Тоді, здавалось, він взагалі забувався, що винен нам, не дзвонив по декілька місяців. Мама надзвонювала йому щотижня, він переносив зустрічі, коли ж зустріч була назначена, мама мусила їхати до нього в офіс або десь у Києві зустрічатись з його водієм (хоча жили ми в іншому місті).

Це було жахливо і принизливо! Ми бігали так за ним 4 роки (!!!) Він все таки віддав і гроші і якісь відсотки. Але я ніколи не забуду те відчуття безпомічності і сорому.

Тема політиків-боржників для Приірпіння не нова. Коли бачиш, як в Ірпені з’являються борди, де хтось нібито пише попередження секретареві Ірпінської ради Юрію Денисенку (представник партії “Нові обличчя”), щоб повернув борг, а він тим часом їздить на Лексусі, то це обурює.

Безымянный

Так само обурює, що у депутата Коцюбинської селищної ради від “Нових облич” Сергія Міщенка, дохід якого більше 850 тисяч на рік, підприємство просить повернути борг у судовому порядку.

Безымянный

Коли ж політики зрозуміють, що таке порядність? Читаєш про Порші, Лексуси, Живанши і мало не мільйонні доходи і думаєш: ну невже так важко по-порядному просто повернути людям борг?

БезымянныйАвторка: Тетяна Данкова, мешканка Ірпеня

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539