Карплюк не став “Людиною року”

1

Фігуранта антикорупційних розслідувань Володимира Карплюка так і не обрали “Людиною року”. У номінації “Міський голова року” переміг мер міста Ладижина (Вінницька область).

Загалом за статус “Людини року” з усієї України боролися лише три міських голови. Крім ірпінського та ладижинського був ще один претендент – міський голова із Золотоноші (Черкаська область).

“Те, що Карплюк після всіх антикорупційних скандалів захотів бути людиною року – цілком зрозуміло. Ймовірно, захотів вирівнювати ситуацію у ЗМІ, бо останнім часом низка антикорупційних розслідувань його точно не тішить. Такі конкурси, як свідчать колеги, віддають перемоги за домовленістю. Центр протидії корупції був шокований тим, що з-поміж номінантів опинився Карплюк.

Без імені

У цій ситуації завдання громадського сектору було донести до організаторів конкурсу, що такого переможця у номінації “Міський голова року” і бути не може. Ірпінь це місто, де б’ють безкарно активістів. Це місто, де нищать зелені зони. Громадський сектор Карплюка ставить в один ряд з такими одіозними політиками, як Кернес,” – коментує журналістка Ірина Федорів.

Без імені

Нагадаємо, громадський рух ЧЕСНО партію “Нові обличчя”, яку очолює Володимир Карплюк, визнав загрозою для Києва та Київщини. Попри те, що Карплюк намагався довести в судовому процесі зворотнє, йому це так і не вдалося.

1 Comment

  1. Григорій Айлбібек 29 Березня 2016 at 08:09

    А чому така смілива боркиня з анонімами і ботами забула підписати даний опус?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539