Ми згуртували громаду і готові разом працювати

1

Шановні коцюбинці!

Ви мене обрали селищною головою.

Я йшла, щоб захистити ліс, викорінити корупцію в садках, школах, УЖКГ, зробити роботу ради підзвітною громаді.

Депутатська більшість, яка пройшла в раду, саботувала роботу понад півроку.

Після низки незаконних дій депутатів раду було розпущено Верховною Радою України і призначено дострокові вибори.

Але я і моя команда продовжуємо працювати. Ось що нами було зроблено за останні місяці:

  • Відремонтовано виїзд з вулиці Пономарьова до Окружної. Зараз розпочинається капремонт ремонт вулиці Робітнича.

Безымянный

  • Ми поклали край підняттю тарифів на тепло, вигравши позов проти “Мастер-Енерго” на суму 1,5 мільйони гривень. Це перша перемога громади над монополістом.
  • Зараз ремонтуємо каналізацію по вул. Чапаєва.
  • Скасували незаконне приєднання до Ірпеня. Суд визнав бездіяльність селищного голови Вадима Садовського, який не порадився з громадою. Дякую активісткці Наталі Коломієць, вона була адвокатом громади.

Безымянный

  • Ми не дали прийняти жодного дерибанного рішення чи рішення на користь забудовників. Захист Біличанського лісу від забудови і розвиток селища в інтересах мешканців, а не забудовників – це наш пріоритет.
  • Відстояли дитячий садок по вулиці Пономарьова 2/2. Зараз розробляємо проект, щоб зробити тут приміщення, в якому будуть працювати з дітьми.

Безымянный

  • Я ніколи не визнаю, що була реконструкція каналізації по вул. Бакала на 4 мільйони гривень (60 % річного бюджету). Ці договори підписані Садовським. Вважаю, що Главацька, яка влаштувала переворот і самопроголосилася головою, зробила це зумисне, щоб програти суд по каналізації. Щойно я поновилася на посаді, як ми долучили до справи по каналізації прокуратуру і зараз тривають суди за ще майже 2 мільйони гривень наших з Вами податків. Через програний Главацькою суд рахунки селищної ради зараз заблоковані.
  • 7 червня ухвалою Господарського суду області порушено провадження у справі за позовом Київводоканалу до УЖКГ “Біличі” про стягнення заборгованості 1 млн 753840 грн. Борг цього підприємства обраховується мало не кількома десятками мільйонів. Я знайшла команду фахівців разом з Олександрою Куцан, які до того, як вступає в силу закон про створення ОСББ, згодилися відмоніторити діяльність ЖЕКу. Без іменіДепутати Нових облич та керівник УЖКГ “Біличі” Олексій Зінкевич блокують роботу. Ми звернулися до прокуратури.
  • У селищі стерилізуються десятки собак. В тому числі і завдяки активістці Тетяні Щербаковій.

Безымянный
            Попередня влада ігнорувала звернення громадян щодо вирішення питання безпеки в селищі.

  • Завдяки нам прокуратура склала протокол про корупцію, внаслідок якого суд визнав винним попереднього голову селища Садовського у правопорушенні. Садовський разом із депутатами дав ділянку в центрі селища зятеві Садовського. Главацька особисто захищала в суді Садовського. У той час як ми підтримували обвинувачення прокуратури.
  • У селищі діє безкоштовна sms-розсилка, яка попереджає про відключення води, світла і т д. До сервісу підключилися вже понад кілька сотень коцюбинців. Підписатися на розсилку можна на сайті kotsubynske.com.ua
  • Нас почули в Верховній Раді. Після розпуску коцюбинських депутатів увага до селища прикута з боку всіх гілок влади. Ведемо переговори з Кабміном про надання трансферних субвенцій на інфраструктурні проекти селища.
  • Все, що зараз відбувається в селищі – парки, паркани, поштові скриньки – пряма заслуга активістів, бо Ірпінь всі ці роки навіть не дивився в наш бік. А тільки відчув, що втрачає владу в селищі – почав інвестувати.

Коцюбинське саме завдяки людям тепер – легендарне. На нас рівняються в цьому плані інші громади. Саме тому антикорупційний комітет Верховної Ради провів в Коцюбинському свої засідання 24 червня. Як заявив голова комітету Єгор Соболев, завдання комітету насамперед – підтримати активістів у їхній боротьбі проти дерибану лісу.

Безымянный

  • Активісти селища ініціювали акцію “Не продаємось”. Заклик не продавати голоси на виборах підтримує Комітет виборців України.

Безымянный

Найголовніше, що ми зробили, – це згуртували коцюбинців. Ми провели низку свят до Нового року, організували Масляну, без політичних брендів провели святкування до Дня захисту дітей.

Безымянный

Громада має своє видання “Громада Коцюбинського”, яке люди фінансують з власних кишень, бо вже втомилися від недостовірної інформації в анонімках та газетах з Ірпеня.

Рахуються з сильними. Тому обирайте незалежних місцевих політиків, які допоможуть нам всім разом розвивати селище, а не “злити” його ірпінським забудовникам, як це намагалися зробити депутати “Нових облич” у перші ж 100 днів влади.

Мені потрібна потужна команда, а не маріонетки дерибанників, яким була попередня рада. Тільки спираючись на депутатську більшість, я зможу ефективно працювати для селища і робити більше. Чи буде така більшість – залежить від вас.

Прийдіть на вибори 17 липня і підтримайте команду, яка підтримує селище.

Безымянный

P.S. (Прошу всіх свідомих громадян поширити цю інформацію в будь-який доступний спосіб – версія, яку волонтери розробили до друку).

БезымянныйЗ повагою, Ольга Матюшина, селищна голова Коцюбинського

 

1 Comment

  1. Кузьміч Вадим 29 Червня 2016 at 22:52

    Пані Ольго, це все добре, але чому такі ДРІБНИЦІ як відсутність каналізаційних люків Вас не цікавлять, тим більше вони відсутні на шляху дітей до школи (про їх відсутність неодноразово наголошувалось і при особистих зустрічах і на виконкомі)?
    Чому забудовники, які сьогодні будують у селищі багатоповерхові комплекси і не сплачують пайові внески в розвиток інфраструктури селища? Де квартири для мешканців селища та садочок з комплексу «Коцюбинський» (бувші «Регіональні будівельні Інвестиції», а тепер там будує «Атлант»), і чому «Атлант» також не сплачує пайові внески, де його обіцяні садочок, спортивний комплекс які мали передатись до власності громади селища, дороги, де??? Яким чином будинки в комплексах здаються в експлуатацію, адже згідно з законодавством Декларація про введення об’єкту будівництва в експлуатацію не може бути прийнята без сплати пайового внеску, а пайовий внесок в розвиток інфраструктури сплачується до моменту здачі об’єкту в експлуатацію!!!!!! За чиїм погодженням були підписані ці декларації, Ви не скажете? А підписані вони нещодавно! І чому забудовники не сплативши пайові внески продовжують будувати порушивши договірні зобов’язання перед селищною радою, і навіть далі будують на орендованій у селища земельній ділянці? І як я розумію це не один десяток мільйонів гривень, так чи ні?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539