НО пропіарилися на парку: благоустрій не протримався і місяця

0

Перед виборами за наші з вами кошти робили парк та вулицю Залізничну вздовж гаражів у селищі Коцюбинське. Навіть, якщо забути, що на цьому злочинно пропіарилася політична партія, яка б перед виборами мала б витрачати свої кошти на свій піар, а не брати їх з бюджету, то всіх цікавить післявиборча якість робіт. А вона, як і передбачалося, просто жахлива.

Як виявилося, ганок бетонували новим типом “надстійкого” спецрозчину: бетон замішували з пінопластом. Наслідки такої витрати коштів дали себе знати менш ніж за місяць. Ганок тепер привертає увагу мешканців новітніми технологіями бетонування.

Безымянный

Під час обговорення передвиборчого піару за бюджетні кошти, депутатка Наталія Пилипенко повідомила, що на її окрузі фарбували під’їзди. І зафарбовували навіть павуків.

Безымянный

Нагадаю, конкуренткою місцевої самовисуванки Наталії Пилипенко була дружина депутата Ірпінської ради Максима Плешка (Нові обличчя), яка мешкає в Бучі.

Щодо ремонтних робіт у самому парку, то з першими ж дощами після виборів коцюбинці зрозуміли, що таке відсутність проекту робіт і зливостоків. Це сталося менш, ніж за тиждень після виборів.

Безымянный

Після того, як ці світлини виклали у соцмережі на цьому ж місці заходилися робити зливостік. Тобто менш ніж за місяць те, що зробили невідомо за яким проектом за бюджетні кошти, довелося переробляти.

Безымянный

Але навіть те, що за два тижні почали виправляти помилки – не допомогло. Дощова вода вже зробила свою справу і доріжки, на яких за бюджетні кошти піарилися Нові обличчя, понівечені.

Безымянный

Що для мене виглядає найдивнішим, так це те, що у прилеглих магазинах твердять, що за такі роботи ще й доплачували по тисячі гривень! Я цим людям пояснюю, що шукайте хоча б тих, хто зробив і вимагайте переробити, як належить. Мені пояснюють, що не знають, де шукати. Я підказую, що Нові обличчя відкрили по вулиці Пономарьова приймальню, точно одна значилася в Будинку культури – зовсім поруч, на додачу в партіх є ще 11 депутатів. Тому ці питання мають вирішуватися не повторним ремонтом за кошти людей, а, як справа честі, за кошти партії та партійців. Бюджетні гроші тут ні до чого.

На Залізничній через відсутність зливостоків наслідки помічають люди з балконів. Дорогою на низину тече ріка.

Безымянный

На вулиці Робітничій зливостоки зробили одразу, але роботи по ремонту вулиці не завершені до кінця.

Безымянный

“Попри те, що мені та активістам закидають якусь аморфну співпрацю з Києвом, роботи відбуваються дуже повільно. Наявність зливостоків ми проконтролювали, але кошти до кінця Робітничої Київрада так і не виділила. Ми будемо чекати повернення секретаря ради з відпустки, щоб знову піднімати це питання. Дорожнє полотно має бути однорідно якісним. Щодо ремонтих робіт у парку та на частині вулиці Залізничної, які робилися бюджетним коштом і на яких піарилися партійці Нових облич, то ми були б вдячні, якби вони були якісними й зроблені за кошти партії. Але на жаль, вибори пройшли, а ми спостерігаємо, що у нас лише тепер почали розуміти наслідки робіт без проектів – нема зливостоків – просідають доріжки. Щодо того, щоб додавати в бетон для економії пінопласт – це взагалі не піддається здоровому глузду. Сподіваюся парк ті, хто на ньому піарився як і ганок Будинку культури приведуть в належний вигляд до Дня незалежності,” – наголошує селищна голова Ольга Матюшина.

Я особисто не проти, щоб громада, активісти чи партії щось робили для селища. Тільки робити роботу треба якісно. Звісно, що неприпустимо перед виборами пропіаритися коштом громади у футболках партії. Тим більше, що потім ми маємо от такі сумні результати.

Безымянный

Авторка: Олександра Куцан, депутат Коцюбинської селищної ради

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539