Забудовник в Ірпені забетонував частину вулиці Пушкінської під приватний заїзд

0

На вулиці Пушкінській в Ірпені новий скандал. Забудовник нещодавно поставив вагончик для продажу квартир в ЖК “Мюнхаузен” та для власної зручності забетонував частину дороги по вулиці Пушкінської.

Це сталося в п’ятницю серед дня просто на очах у здивованих водіїв.

“Все, звичайно, розумію. Багато що цікаве доводилося бачити. Але такого нахабства ще не зустрічав. Сьогодні на вулиці Пушкінській будівельна компанія вирішила зробити собі заїзд на півсмуги”, – одразу поскаржився в КП “Ірпіньблагоустрій” місцевий мешканець Сергій Сергійович.

1

За його словами, до вагончика просто під’їхала бетономішалка, налила бетону на асфальт дороги, з якого робітники просто на проїжджій частині громадської вулиці почали формувати приватний заїзд.

“Вийшла перешкода на дорозі, яку постійно доведеться об’їжджати”, – коментує чоловік.

Я проїхала по тій вулиці через пару годин після такого самозахвату частини дороги – можете подивитися відео, як тепер там розминаються дві машини.

Варто зазначити, що вулицею Пушкінською їздить місцева маршрутка – “Сімка”. Також нею проходить дорога на Ворзель та Бучу в обхід переїзду через залізницю.

“Муніципальна варта” міста обіцяє проконтролювати цю ситуацію, але місцеві мешканці збираються відстоювати право на той шматок громадської дороги.

До слова, забудовник, який її забетонував, також відомий спробами почати будівництво на рекреаційних землях піонертабору “Зоркій. Та й сам вагончик з продажу квартир фактично стоїть на колишній землі цього місця відпочинку дітей.

Нагадаю, індульгенцію забудовники одержують, прикриваючися воїнами АТО, яким обіцяють видадуть квартири в своїх будинках, але насправді вони разом з тими ж АТОвцями знищують державу із середини.

1Авторка: Михайлина Скорик, журналістка

 

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539