Страшне ДТП: мати та середня донька загинули, лікарі рятують молодшу доньку

0

Багатодітна родина з селища Коцюбинське потрапила в жахливе ДТП. Це сталося у Києві на вулиці Гетьмана у суботу 11 лютого. Про це повідомили “Громаду Приірпіння” сусіди потерпілих, що мешкають на вулиці Пономарьова.

За попередньою інформацією, бус Mercedes вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль Fiat, де їхала родина коцюбинців – чоловік, дружина та двоє дітей. Також бус зачепив машину Audi.

Мати дітей загинула на місці, батько та молодша донька перебувають в реанімації. Середня донька Дарина померла в лікарні № 7 у понедлок, 13 лютого.

“У автомобілі Fiat родина їхала від бабусі до себе додому, в Коцюбинське. В авто були батьки і двоє дітей, дівчатка 7 і 3 роки. Сім’я багатодітна, 3-є дітей. Молодша Настенька, 3 роки, з народження має діагноз ДЦП. Старша дочка залишилася вдома. У батька дітей численні переломи нижніх кінцівок, тріщина колінної чашечки і забій хребта. Настенька лежить в лікарні Охматдит з численними переломами кінцівок та забоями і розривами внутрішніх органів. У дитини немає правої половини обличчя. Дівчинка введена в штучну кому”, – розповідає коцюбинчанка Олена Малащицька, яка мешкає в одному будинку з родиною потерпілих.

 

“На жаль, середню дочку врятувати не вдалося. Дівчинки не стало кілька годин тому. Вона померла в лікарні № 7 в реанімації. Після зіткнення дівчинка впала в кому від черепно-мозкової травми. У ніч на 12 лютого у неї була зупинка серця. Стояло питання оперування, але лікарі боялися, що серце дитини може не перенести наркоз. Всі ми під Богом ходимо. Мати Стаса (батька дітей) пенсіонерка. Всі, хто не байдужі до горя наших сусідів, можете допомогти родині коштами”, – додає Малащицька.

Кошти можна перерахувати на картку ПУМБ 5167 5405 0035 8661 та картку Приватбанку (зніме 1% від зняття грошей) 5363 5423 0549 1798. Одержувач – Малащицька Олена.

Фото на кавер – dtp.kiev.ua.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539