Коцюбинське: річний дохід сім’ї голови комісії ЖКГ Куцан понад мільйон гривень

0

Депутатка Олександра Куцан володіє квартирою в Коцюбинському по вул. Меблевій. Вона її придбала майже за півмільйона гривень наприкінці 2013 року. Тоді курс долара був 8 гривень за 1 долар, відповідно за квартиру площею у 78,5 м2 депутатка заплатила понад 60 тисяч доларів.

Куцан разом з сином володіють ще однією квартирою в Одесі, звідки Куцан переїхала до Коцюбинського у 2009 році. Площа квартири 47 м2. Коштувала на дату набуття – 2005 рік менш, ніж за 19 тисяч гривень.

У власності чоловіка перебувають два легкових авто і фургон малотонажний. Автомобіль Hyndai tucson  2007 року випуску і Hyndai santa fe 2011 року випуску, які на момент придбання окшутвали сумарно майже 300 тисяч гривень. Фургон FAW 2007 року випуску, який на момент придбання кошутвав 15 тис грн.

Депутатка Олексадна Куцан задекларувала благодійні пожертви на друк “Громади Коцюбинського”, які надходили на її персональну картку. За рік сума надходжень становить понад 13,5 тис грн. Ще 60 тисяч депутатка задекларувала як інші доходи.

Її чоловік – Олег Жиленков співвласник ТОВ “Жиленков-Трейд”, яке зареєстроване у місті Києві. Займається ремонтом автотранспортних засобів та оптовою торгівлею засобів харчування. як приватний підприємець чоловік Куцан отримав понад 960 тис грн доходу за рік. Це майже аналогічна сума, яка фігурувала в доходах чоловіка Куцан до того, як вона стала депутаткою.

Результат пошуку зображень за запитом "Багатії Коцюбинської селищної ради"

 

З таким рівнем доходів заощаджень у депутатіській родині – 25 тис доларів.

Старший син отримав аліментів та стипендії на загальну суму майже 50 тисяч гривень.

Депутататм місьцевих рад, які не встигли подати е-декларації на сайт НАЗК до 1 травня 2017 року може загрожувати як адміністартивна, так і кримінальна відповідальність.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539