За що Федорук по тисячі гривень роздавав?

0

Грошові призи роздавали на День молоді. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook написав мешканець міста Ігор Мостовий. Він один з тих, кому теж дісталися гроші.

Нагадаємо, що Мостовий підтримував Федорука на судах та під ГПУ й фізично усував активістів з Бучі та Ірпеня, за фактом побиття було відкрите кримінальне провадження. Також Мостовий один з “ябучанців”, зображення яких близько місяця висіло на бордах Бучі.

Нагородження понад 20-ти людей відбулося на сцені літнього театру в Бучанського парку. Про це йдеться на офіційній сторінці в ФБ, але сума не вказується.

Як зазначає в своєму виступі Мостовий, гроші роздавали в конвертах.

Автор посту закликав скинутися грошима для реалізації якогось проекту. Але наразі публічно ініціативу Мостового ніхто не підтримав.

На фотографії, серед тих, кого відзначив грошима Федорук, читачі “Громади Приірпіння” впізнали працівників Бучанського ЦНАПу, підприємців, працівників приватних фірм Бучі й навіть дружину забудовника Віктора Крупія, який очолив список Радикальної партії на виборах до Бучанської міськради але не пройшов. Нагадаємо, саме Крупій запевнив “Громаду Приірпіння” в тому, що він спонсорував приїзд “Дзідзьо” в Бучу. До слова, Крупій підтримував Федорука на акціях в судах та під ГПУ. Крупій причетний до будівництва скандально-відомого комплексу по вулиці Островського в Бучі, проти будівництва якого виступала громада міста.

Попри те, що фінансові нагороди отримують такі люди, мешканці Бучі скаржаться, що соціально незахищені верстви населення не отримують допомоги від влади міста.

“Прикро, що дітям соціально вразливих категорій, дітям загиблих АТОвців, інвалідам, на яких я просила гроші в секретаря міськради Василя Олексюка, на фінансування мовного табору в Бучі, – грошей не знайшли. Відмовили під приводом, що “нема можливості”. Невже таки не було можливості профінансувати кількох діток? Тим більше, це дітки з Бучі… Адже там сума проплати за одну дитину не така й велика.. Не вірю, як сказав Станіславський”, – говорить Ніна Костенко.

Костенко поцікавилася у Федорука особисто, що за кошти були роздані на День молоді й чому саме цей перелік осіб був удостоєний нагороди. Але відповіді так і не дочекалася. Редакція в будь-який момент готова оприлюднити коментар Федорука з цього приводу.

 

Фото на кавер Бучанська міська рада. Офіційна сторінка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539