Червакова: Омбудсмен відкрив провадження щодо нападу депутата на школяра

0

За фактом агресивних дій щодо неповнолітнього з боку депутата Києво-Святошинської райради Олександра Паламарчука Офіс Омбудсмена відкрив провадження і звернувся до поліції та служби у справах сім’ї Київської облдержадміністрації. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила народний депутат України від БПП Ольга Червакова.

“Офісом Омбудсмена направлено звернення до Головного управління Нацполіції та служби у справах сім’ї Київської обладміністрації щодо захисту прав дітей, в тому числі – від усіх форм насильства”, – пише Ольга Червакова.

 

В її пості прикріплена відповідь Уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської, в якій ідеться про те, що Офіс Омбудсмена відкрив провадження і отримав відповідь регламентної комісії райради про недопустимість поведінки Паламарчука.

Нагадаємо, депутат Києво-Святошинської райради від БПП Олександр Паламарчук застосував фізичну силу до неповнолітнього мешканця Гатного Сергія Чагарова, місцевого активіста і волонтера Громадського руху ЧЕСНО. Регламентна комісія райради на виїзному засіданні, ймовірно, сфальшувала висновок, оскільки голова комісії розповів, що за висновок деякі члени комісії голосували телефоном.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539