Кадрові зміни в поліції: в Ірпені замість Падюка призначили ТВО

0

30 серпня в поліції Ірпеня відбулися кадрові змінини. За інформацією джерел в правоохоронних органах, місце Ігоря Падюка зайняв колишній начальник управління карного розшуку Київської області Олександр Литовченко. Його представнили о 15:00.

Він приступив до роботи в якості в.о.

Яу стало відомо “Громаді Приірпіння”, призначення Литовченка відбулося після проведених перевірок в поліції Ірпеня, яка була пов’язана з низькою продуктивністю роботи відділку поліції.

Падюк на даний момент перебуває у відпустці.

“Громади Приірпіння” вдалося поспілкуватися з новим очільником. Він підтвердив, що справді призначчений ТВО начальника відділу поліції Ірпеня:

“Я встиг ознайомитися лише з цифрами і поки мені важко давати якісь коментарі. Єдиний момент, про який я хочу сказати, ми будемо робити усе можливе для того, щоб люди побачили, що поліція є й вона може надавати якісні послуги населенню”.

За словами Литовченка, до Києва він приїхав у листопаді 2016-го року. До цього часу він перебував в зоні АТО. Сам з Луганщини.

Нагадаємо, Падюка вже було відсторонено від посади начальника поліції Ірпеня у травні 2016- го року на час проведення службового розслідування щодо бездіяльності правоохоронців Приірпіння. Проте, по закінченню розслідування Падюка на посаді поновили.

Як відомо, Генеральний прокурор Юрій Луценко на одному з брифінгів назвав Ірпінь “місцевим Чикаго”, де у відділі поліції лежать сотні закритих справ.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539