Новий прокурор Ірпеня – Володимир Пономаренко

0

Новий прокурор Ірпеня приступив до виконання обов’язкыв 31 жовтня.

Володимир Пономаренко до цього був начальником Баришівського та Іванківського відділів прокуратури. Прокурор Ірпеня Манелюк перевелений у інший відділ. Він став начальником Васильківського відділу Києво-Святошинської прокуратури”, – повідомили “Громаду Приірпіння” в прокуратурі Київської області.

Редакції новопризначений прокурор зазначив, що зараз знайомиться з справами і вивчає ситуацію в регіоні:

“Було завдання приїхати і зрозібратися. Бачу є проблема з земельними питаннями. з незаконною вирубкою дерев. У нас проблема з низьким рівнем розкриття криміногенної ситуації в регіоні”.

Згідно з декларацією, прокурор з сім’єю знімає квартиру в Борисполі (власниця Анна Манойленко). Найближчим часом прокурор з сім’єю планує переїхати в Приірпіння – ближче до роботи.

Пономаренко народився в 1990 році. У 2012 році він закінчив Національний університет “Одеситка юридична академії”. У 2014 році закінчив Національну академію Прокуратури України.

У декларації Володимиа Пономаренка, йдеться, що в прокуратурі його заробітна платня складала торік майже 140 тисяч гривень. Майже 20 тисяч отримала його дружина Олена як допомогу при народженні та догляду задитиною.

У власносты прокурора перебуває ділянка в населеному пункті Чайки – Богуславський район.

Пономаренко придбав автомобіль TOYOTA COROLLA 2010 року випуску в 2013 році за 115 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539