У Бучі робили різдвяних ангеликів

0

Майстер-клас з виготовлення паперових прикрас провела художниця Роксолана Винниченко. Приміщення для заходу надав безкоштовно Костянтин Селюнін.

Захід проведено з благодійною метою – отримані кошти витратять на придбання книг для бібліотеки.

“Ми з дівчатами організували майстер-клас, щоб діти змогли провести час цікаво і корисно. Ця подія відбулася, як і було заплановано, з метою благодійництва. Виручені кошти будуть використані на закупівлю книжок у Бучанську дитячу бібліотеку. Тема наступної майстерки також присвячена новорічним святам – це буде виготовлення листівок. Слідкуйте за анонсами”, – розповідає одна з організаторок Ольга Продан.

 

Діти дві години вирізали й клеїли папір, який в результаті перетворився на святкового ангела.

“В передчутті свята хотілось поділитись частинкою морозного святкового настрою. Вирішили організувати маленьке, фактично ”домашнє” дійство. Хочеть, щоб діткам свято асоціювалось не лише з дідом Морозом, чи вантажівкою ”кока- кола”. Маємо зробити так, щоб вони розуміли, що ”наше” свято – це сімейні традиції!”, – розповідає майстриня Роксолана Винниченко.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539