Радник Авакова заїхав до Прилипка за подарунками

0

Напередодні Нового року до Гостомельської ради приїхав радник Авакова Арут Папоян. Про це “Громаді Приірпіння” повідомили самовидці. Він приїхав на автівці з державними номерами поліції.

“О 10 годині ранку до селищної ради підїхав автомобіль “Мерседес” з номерами на синьому фоні, які зазвичай використовують працівники поліції. З авто вийшло два чоловіки й пішли до Прилипка в кабінет. Вони пробули там хвилин 15. Після чого вийшли з кількома дитячими подаруночками й щасливими посмішками, сіли до “Мерседесу” й поїхали в бік Києва”, – розповідає гостомельчанин Віктор.

Гостомельчанину вдалося зафіксувати номерний знак авто, на якому приїхали Папоян з другом.

Це сталося через три дні після того як депутатку Гостомельської ради Наталію Черінську було затримано під час отримання хабаря.

Редакція намагалася взяти коментар у селищного голови Гостомеля Юрія Прилипкаа, проте він телефонний дзвінок скинув.

Нагадаємо, Арут Папоян відомий тим, що під час Майдану одним з перших приїхав на склади Прилипка, де той переховував автопарк Януковича. Тоді громаді та журналістам Папоян представився радником міністра Арсена Авакова. Пізніше Папаян супроводжував автомобілі Януковича до Межигір’я але дорогою частина автівок “загубилася”.

“Папаян забрав тоді не лише автівки, а й всю чорну бухгалтерію родини Прилипків, яка була знайдена активістами на складах. Там були розписані десятки мільйонів доларів розрахунків по незаконній забудові, продажу землі с/г призначення, паїв і тд. Бухгалтерія велася з 2004-го року. До цього часу невідома доля кількох ящиків цих паперів та щоденників, які були вилучені на складі в присутності журналістів та активістів”, – розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук, який знайшов автомобілі Януковича на складах Прилипка.

“Також досі не проведено розслідування, яким чином автівки президетна-втікача опинилися на складах Юрія Прилипка. Взагалі, досі не відомо, чи було щодо цього відкрите якесь провадження правоохоронцями й чи велися якісь слідчі дії”, – додає Марчук.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539