Київпастранс готовий взятися за перевезення в Коцюбинському

0

У селищі Коцюбинське можуть запустити столичний комунальний транспорт. “Київпастранс” готовий взяти участь у тендері пасажирських перевезень.

“Зі статті на офіційному веб-сайті громади “Як запустити нову маршрутку Коцюбинське (ПромСіз) – Академ” Стало відомо про те, що у ранкові години-“пік” на кінцевій зупинці смт Коцюбинське приміського автобусного маршруту загального користування № 745 спостерігаються значні черги в очікуванні комунального транспорту”, – йдеться в листі на ім’я голови ОДА за підписом заступника міського голови Києва Дмитра Давтяна.

У КМДА вже провели аналіз пропускної спроможності вулиць селища.

“Прошу Вас, шановний Олександре Любомировичу, сприяти відкриттю нового приміського автобусного маршруту загального користування, шлях слідування якого дасть можливість використовувати автобуси із загальною пасажиромісткістю не менш ніж 80 місць, або у разі винесення на конкурс з перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування автобусного марштуру № 745, передбачити в обов’язкових умовах конкурсу використання автобусів великої та особливо великої пасажиромісткості та здійснити коригування шляху слідування маршруту, аби забезпечити по ньому рух автобусів великої та особливо великої пасажиромісткості”, – йдеться далі в листі КМДА.

“Громада Приірпіння” чекає на офіційну реакцію ОДА.

“Я 7 років говорю про те, що громаді вигідніше мати комунальний транспорт столиці, ніж приватних перевізників. Це не просто економічно доцільно. Після того, як у нас зростає населення – це життєво необхідно. Неможливо вивезти весь пасажиропотік малими маршрутками. Я сподіваюся, що ОДА буде на боці громади і не буде обстоювати бізнес-інтереси приватних перевізників, які до того ж зарекомендували себе з найгіршої сторони”, – наголошує журналістка і мешканка селища Ірина Федорів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539