Чечеринда скуповується на базарі в Ірпені (фото)

0

Редактор та ведучий телеканалу “Еспресо” Єгор Чечеринда купує квіти на базарі в Ірпені.

Фото медійника редакції “Громади Приірпіння” прислали мешканці Ірпеня.

“8 березня я його зустрів на квітковому базарі в центрі пообіді, на тротуарі біля будинку Ліневича. Він довго вибирав квіти, мабуть, торгувався з продавцем. Звернув на нього увагу лише тому, що він пов’язаний з партією “Нові обличчя”, – розповідає ірпінець.

У соцмережі facebook у вересні 2015 року Чечеринда хвалиться, що висаджує квіти біля щойно придбаного житла.

А у 2016-му році у коментарях під постом нардепки Ольги Червакової про втечу мера Ірпеня КарплюкаЧечеринда повідомляє, що живе в Ірпені.

Як відомо, Чечеринда у 2015-му році балотувався до Київської обласної ради від Білої Церкви й представляв партію “Нові обличчя” Володимира Карплюка.

Нагадаємо, квартиру в Ірпені в своїй декларації показали голова Київської облради від “Батьківщини” Ганна Старикова, вартість якої 4 тис. доларів.

Проти Карплюка відкрито кілька кримінальних проваджень, його звинувачують і причетності до загибелі людини на будівництві та створення ОЗУ.

Знаково, що у 2017 році квартира в Ірпені з’явилася у прокурора Департаменту з розслідування ососбливо важливих справ у сфері економіки Олега Войтовича.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539