Забудовник зносить ДОТ в Горенці – поліція бездіє

0

В селищі Горенка забудовник зносить ДОТ та сусідні сараї. Про це редакції сайту повідомила мешканка Горенки Олена.

Місцеві мешканці викликали поліцію, яка бездіє.

“Зараз у ці хвилини забудовник привіз 2 трактори й руйнує ДОТ та зносить наші сараї. З ними приїхали молодики спортивної зовнішності, які не пускають нас до нашого майна. Поліція також приїхала, але нічого не робить, просто спостерігає”, – розповідає Олена.

“Це робить забудовник В’ячеслав Сатовський, він купив цю землю ніби в ВВ “Брік трасту”. Раніше земля була Горенської селищної ради. Нам селищна рада дозволу на оформлення землі під сараями не надала, а їм надала. Окрім того, їм також дозволили нищити ДОТ, який стоїть в селищі з часів другої світової війни й має історичне значення”, – додає жінка.

Нагадаємо, у 2016-му році Сатовський заволодів земельною ділянкою під двоповерховим багатоквартирним  будинком у Горенці, де мешкають люди. Він почав зводити паркан впритул до вікон їхнього будинку.

1

Раніше земля під будинком була власністю ТОВ “Брік-Траст”, яку підприємство отримало внаслідок рейдерського захоплення земель та майна радгоспу “Бучанського”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539