Мерський звіт Федорук: нагальні проблеми Ворзеля вирішуватись не будуть

0

Ворзельська селищна голова Лариса Федорук звітувала у суботу, 31 березня. Захід планувався як звіт за виконану роботу перед мешканцями селища.

Проте, коли ворзеляни прийшли на мерський звіт, майже всі місця вже були зайняті працівниками виконкому та профедоруківською депутатською більшісю.

До слова, саме ці депутати тиждень тому проголосували за виділення 355 тис. грн. на прибирання снігу в кінці березня та вже встигли їх сплатити з селищного бюджету.

Варто зазначити, що Федорук дарма хвилювалася. Багато мешканців Ворзеля, послухавши початок її звіту, почали розходитися, оскільки на слайдах, які Федорук видавала за свої досягнення, фактично звіту про її діяльність не було.

Наприклад, мало зрозуміло, яка роль Лариси Федорук у тому, що зросла кількість мешканців Ворзеля.

Якщо ж повірити Федорук, що її роль у цьому процесі все ж таки вагома, тоді дуже цікаво, чому в результаті її діяльності кількість жінок, які зареєструвалися та були зняті з реєстрації  фактично однакова (248 та 246 осіб відповідно), а от кількість чоловіків, які залишили Ворзель за час управління Федорук зросла на третину (280 осіб), аніж зареєструвалися (195 осіб). Невже чоловіки тікають з Ворзеля саме від Лариси Федорук?

Ну і відповідно, яка заслуга Лариси Федорук у тому, що за рік майже удвічі зросла кількість захворювань мешканців Ворзеля?

Голова традиційно продовжила приписувати собі заслуги інших мешканців селища. Так ми дізналися, що саме завдяки їй працює гурток з шахів, проводяться культурно-мистецькі заходи в Уварівському домі. Хоча свого часу їй довелося визнати, що жодної її заслуги у цьому немає. Якщо вона забула, то доведеться нагадати.

Цікаво, що коли розпочалися запитання тих мешканців, які все ж дотерпіли до кінця виступу Федорук, у її співробітників, які вели пряму трансляцію зі звіту “випаково” розрядився акумулятор і трансляція зупинилась. Але після того як мешканці Ворзеля почали власну пряму трансляцію, у співробітників Федорук “знайшовся” заряджений акумулятор і трансляція ними була поновлена.

У своїх відповідях Федорук продовжила лінію на зловживання загальними фразами схожими на те як космічні короблі бороздять простори її Всесвіту. Причому у її власній суб’єктивній реальності вона знаходилася на спільному звіті депутатів та голови, хоча за спиною у неї слайд, на якому великими буквами написано ЗВІТ ВОРЗЕЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛАРИСИ ФЕДОРУК ЗА 2017 РІК.

Єдине, що важливе я почув з її виступу, так це підтвердження інформації, що з селищного бюджету виділяються кошти на стерилізацію бродячих собак. Однак, мешканці Ворзеля чомусь змушені волонтерити, витрачаючи свої власні кошти  на стерилізацію. Куди ж діваються кошти виділені на це з селищного бюджету?

Слухаючи Ларису Федорук можна було переконатися, що цілком закономірно швидкісні електрички з 26 березня почали зупинятися у Коцюбинскому, а не в Кичеєво.

Нагадаю, таке рішення було ухвалено за результатами цілеспрямованої та системної  роботи депутатів Коцюбинської селищної ради. У той же час депутати від Кичеєво голосують разом з Ларисою Федорук за рішення на кшталт витратити 355 тис. грн. на прибирання снігу в кінці березня.

Можливо, виборцям треба більш активно доносити до своїх депутатів побажання покращити режим руху електричок? Доведено Коцюбинським – це реально.

Така ж ситуація із мережею продовольчих магазинів. Не лише в Коцюбинському, але й в сусідньому Немішаєво є супермаркет “Фора”. Кожен може переконатися, що якість продукції значно вища при нижчих цінах, аніж у ворзельських аналогах “Смарт-маркет”, якими володіє депутат Ворзельської селищної ради Максим Толстенко з близького оточення Лариси Федорук.

Судячи зі звіту Федорук, мешканці Ворзеля закономірно будуть змушені переплачувати з власної кишені за продукти харчування та транспортні витрати на маршрутки.

Також влада не планує вирішувати і питання реального відновлення статусу курорту у Ворзелі, посилення безпеки в селищі, ремонти школи, дитсадка та інші нагальні проблеми.

Автор: Олександр Михайлич, мешканець Ворзеля

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539