Як виживає безробітна депутатка Ющенко-Корбут на секретній квартирі?

0

Депутатка Коцюбинської селищної ради від “Нових облич” Катерина Ющенко-Корбут отримала дещо більше 5 000 грн соцвиплат за рік. Її син – 1 500 грн стипендії. Оце увесь дохід сім’ї депутатки на рік.

За методологією руху ЧЕСНО ця депутатка за рівнем доходу другий рік поспіль є злиднем. У 2016 році вона жила з трьома дітьми на 946 грн на місяць.

Жодних готівкових заощаджень депутатка в деклараціях за жоден з років не вказала.

Батько Юрій Корбут дав їй 115 тисяч гривень як подарунок. Таким чином для проживання сім’я безробітної депутатки мала 2 531 грн на людину щомісяця.

У декларації в Ющенко-Корбут фігурує одна квартира у селищі Коцюбинське 43 м2. Право власності вона набула 1999 року.

Свідки твердять, що депутатка живе в новобудові і це житло вона не вказала в декларації.

Будинок, де живе насправді депутатка, здали в експлуатацію 15 грудня 2008 року.

“Вона проживає в моєму під’їзді на Пономарьова, 2/2. Тут є камери відеоспостереження. Мені як співвласнику цього будинку відомо, що ця квартира належить тещі депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка з “Нових облич”, – розповідає Наталія Коломієць, мешканка селища і надає витяг з реєстру.

Варениця – це дівоче прізвище дружини Слюсаренка. Квартиру оформлювали в ірпінського нотаріуса Нельзіна – чинного члена виконкому Ірпінської міської ради, який допомагав владі Ірпеня та Бучі проводити не одну дерибанну схему.

Вартість оренди квартири на сайті OLX для однокімнатної квартири сягає 6 тисяч гривень у новому будинку.

Тобто за рік оренда такої квартири коштувала б десь понад 70 тисяч гривень без оплати комунальних послуг в тому числі й опалення.

 

“Коли депутат-злидень отримує якесь благо від іншого партійця, то виникає питання, чи він може голосувати і працювати в інтересах громади і чи не впливає на його голосування той, хто дає цьому це благо. І, звісно, постає питання, як людина може займатися депутатством – по суті безоплатною волонтерською діяльністю, якщо не може кілька років подбати про добробут своєї родини”, – наголошує координаторка кампанії “Стеж за грошима” Віта Думанська.

Ющенко-Корбут носить натуральну шубу.

Пов’язане зображення

Та має недешевий телефон.

Виборці цікавляться не лише тим, як виживає депутат, а за які кошти роблять ремонтні роботи на окрузі якщо, згідно з декларацією, депутатка – злидень.

Депутатка Коцюбинської селищної ради Ющенко-Корбут пікетує прокуратуру на захист мера Ірпеня Володимира Карплюка. Тут учасників акції підгодовують.

Нагадаємо, голова фракції “Нові обличчя” в Коцюбинській селищній раді Сергій Даніш заробив за рік майже 60 тисяч гривень і при цьому постійно наголошується на тому, що депутат надає допомогу – стає спонсором Діда Мороза, кладе плитку поблизу церкви, дарує телевізори та музичні інструменти.

Фото на кавер – Facebook-сторінка депутата.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539