Мешканець Ірпеня Мельничук хоче стати депутатом Гостомельської ради

0

Кандидатом на довиборах у Гостомелі зареєструвався мешканець Ірпеня Євген Мельничук, якого підозрюють у хабарництві.

Вибори відбудуться 6 серпня на окрузі Наталії Черінської, яку засудили за хабарництво й позбавили депутатського мандату.

Мельничук приходив реєструватися двічі – 11 та 12 липня. Про це повідомили члени Гостомельської ТВК. 11 липня йому відмовили в реєстрації, оскільки він не подав електронну декларацію.

12 липня Мельничук декларацію таки подав, не вказавши жодного майна, доходів та грошових активів. Окрім цього, Мельничук показав у декларації дружину та одну-єдину дочку, а чотирьох синів не задекларував.

У соцмережі facebook Мельничук сам показує свою родину, в якій п’ятеро дітей. Одним з аргументів, чому Мельничука варто було б випустити під заставу було те, що він батько 5 дітей.

У кандидата Мельничука 7 днів, щоб внести зміни в декларацію.

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук розповідає, що зустрів Мельничука після реєстрації в Гостомельській раді й поцікавився, чи хоч знає Мельничук, які вулиці входять в округ, де він планує балотуватися:

Мельничук сказав, що вулиць не знає, але в нього є ще час, щоб вивчити. Це при тому, що до виборів лишилося менше місяця. Дивно, що після подій у Коцюбинському він вирішив піти в депутати Гостомеля. Сподіваюся, мешканці селища дадуть Мельничуку зрозуміти, що гастролерам тут не місце”.

“На виборах 2016 року в Коцюбинському Мельничук мав бажання йти в депутати. Але в селищної голови Ольги Матюшиної була принципова позиція – від команди віче йдуть лише місцеві мешканці. Ну, от Мельничук і шукає, в якій громаді можна отримати повноваження, щоб підзаробити. Декларація нульова. Я сподіваюся, що Мельничук внесе протягом 7 днів зміни. Немає соцвиплат навіть на дітей”, – каже місцева журналістка Ірина Федорів.

Аудіозаписи розмов, які стали публічними після затримання Мельничука і самопроголошеного голови Коцюбинського Єременка свідчать, що вони полюють на задоволення свого інтересу. Вони не захищатимуть інтереси громади. У підсудного Єременка, до слова, теж нульова декларація. Злидні не можуть мати представницькі мандати – вони продадуть інтерес громади і голосування в раді, щоб вижити”, – резюмує Федорів.

Редакція “Громади Приірпіння” намагалася взяти в Мельничука за що й де він живе й чому не вказав у декларації дітей, але його телефон відключений.

Як  відомо, Мельничука та депутата Коцюбинської ради затримали працівникик СБУ під час отримання хабара, який, як твердять правоохоронці, вони вимагали за голосування групи депутатів на сесіях ща бюджетні питання.

І Єременка, і Мельничука суд випустив під заставу у розмірі 140 та 200 тисяч гривень відповідно.

У 2016 році працівникк СБУ затримали його під час перевезення бурштину.

Нагадаємо, Мельничук балотувався у 2015-му році на посаду мера Ірпеня. Він набрав найменше голосів – усього 192.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539